ľahké to nebolo. hlavne ten stres a písomná matura zo sloviny. dali tam neskutočne zákerné otázky, nikdy by som nepovedala, že mi slovina bude robiť taký problém.
a ústna - pre mňa bola najťažšia Filozofia z NOSKY keďže bola v každej mat. otázke a nedalo sa jej vyhnúť...ale nakoniec mi doprialo povestné šťastie a vytiahla som si tú najľahšiu otázku...
ale zase...na slovine som si potiahla JEDNU jedinú ktorú som nebola naučená...
a zmaturovala som na samé...s odstupom času by som povedala, že fakt bolo najťažšie zvládnuť stres...
ešteže na VŠ už také niečo nepociťujem počas skúšky...
najtazsi bol prave ten stres, preto sa skoro kazdemu zda maturita POTOM uz jednoducha
myslim ze ani na jednu skusku na VS som nebola naucena tak dobre ako na maturitu
a u nas zmaturoval kazdy z rocnika
paradoxne, ja som sa na Noske najviac bala ekonomie, nie filozofie a najviac som chcela socio, psychu, pravo alebo politologiu...samozrejme, potiahla som si ekonomiu:p
SJ tam som si lahku otazku, vsetko som citala z tej otazky skoro, takze ma museli zastavit
z DEJ som nebola nadsena ale CSR 1945-48 som vedela (vedela som vsetko:p)
z AJ som si vytiahla Slovensko, takze to bolo v pohode
zmaturovala som na same, moje ucenie sa pocas akademickeho vyzeralo takto
piatok-nedela - flakanie
pondelok-stvrtok - pozerala som video, mala otvoreny zosit z Nosky
piatok-nedela - obcasne citanie otazok z dej a sj
pondelok-utorok doobeda - drvenie sa nosky, utorok poobede odmaturovanie
utorok podvecer a vecer - ucenie sj a otazok 2-17, 25-26 z dej
streda rano - odmaturovanie zo sj, hodinu a pol ucenie sa 18-24 z dej, odmaturovanie z dej
streda vecer - pozretie faktov na AJ
stvrtok doobeda - odmaturovanie z AJ
Asi tie písomné, zo sloviny to bolo fakt zákerné no ešte nepríjemnejšie prekvapko prišlo na ďalší deň na písomnej z angliny (A). Nakoniec som to prekvapivo dal na nejakých 75 percent a ústne pohodička, tiež som to dal samé
Jo a ako tu bolo spomenuté, kľúčové je zvládať stres... tak ako dokáže ísť proti tebe (keď ho nezvládneš a zrútiš sa), takisto ťa dokáže vyburcovať k neskutočným výsledkom počkať, niečo mi to pripomína... jasné, maturitný sloh
pre mňa bola najhoršia ústna z odborných predmetov, vytiahol som si najťažšie otázky čo tam boli...keď som to zbadal až ma zatriaslo a myslel som si, že neurobím, ale zachoval som chladnú hlavu a vytiahol som to na 3...aj keď som nadával, že mi pošpatila vysvedčenie bol som rád, že to mám za sebou...
matturita - formalita... neviem co bolo najtazsie... ale najvaic stresu bolo celkovo pri centralnych testoch a pisomnej.. lebo to mohôo vselijako dopadnut... ale profaci na ustnej ta vzdycky chcu vytiahnut...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a ústna - pre mňa bola najťažšia Filozofia z NOSKY keďže bola v každej mat. otázke a nedalo sa jej vyhnúť...ale nakoniec mi doprialo povestné šťastie a vytiahla som si tú najľahšiu otázku...
ale zase...na slovine som si potiahla JEDNU jedinú ktorú som nebola naučená...
a zmaturovala som na samé...s odstupom času by som povedala, že fakt bolo najťažšie zvládnuť stres...
ešteže na VŠ už také niečo nepociťujem počas skúšky...
myslim ze ani na jednu skusku na VS som nebola naucena tak dobre ako na maturitu
a u nas zmaturoval kazdy z rocnika
paradoxne, ja som sa na Noske najviac bala ekonomie, nie filozofie a najviac som chcela socio, psychu, pravo alebo politologiu...samozrejme, potiahla som si ekonomiu:p
SJ tam som si lahku otazku, vsetko som citala z tej otazky skoro, takze ma museli zastavit
z DEJ som nebola nadsena ale CSR 1945-48 som vedela (vedela som vsetko:p)
z AJ som si vytiahla Slovensko, takze to bolo v pohode
zmaturovala som na same, moje ucenie sa pocas akademickeho vyzeralo takto
piatok-nedela - flakanie
pondelok-stvrtok - pozerala som video, mala otvoreny zosit z Nosky
piatok-nedela - obcasne citanie otazok z dej a sj
pondelok-utorok doobeda - drvenie sa nosky, utorok poobede odmaturovanie
utorok podvecer a vecer - ucenie sj a otazok 2-17, 25-26 z dej
streda rano - odmaturovanie zo sj, hodinu a pol ucenie sa 18-24 z dej, odmaturovanie z dej
streda vecer - pozretie faktov na AJ
stvrtok doobeda - odmaturovanie z AJ
Jo a ako tu bolo spomenuté, kľúčové je zvládať stres... tak ako dokáže ísť proti tebe (keď ho nezvládneš a zrútiš sa), takisto ťa dokáže vyburcovať k neskutočným výsledkom počkať, niečo mi to pripomína... jasné, maturitný sloh