Zaujíma ma, čo ste si písali do pamätníkov. Totižto, jedna moja spolužiačka tvrdí, že sa tam majú písať častušky zo stužkovej. Alebo ste si jednoducho písali, čo ste chceli?
uff ...neznasal som to...ked mi proste nejaka spoluziacka s ktorou som ani pol vety za styri roky neprehovoril dala do ruky pamatnik a napis mi nieco. Pisal som len Odomna pre teba , alebo len proste nejaku debilnu vetu. Ja sam som pamatnik ani nemal....takze mne nepisal nikto nic
my sme tie pamätníky dostali všetci...objednalo sa to spolu s oznamkami....
@lukazman myslím, že niektorým ozaj ani ja nebudem písať litánie
@luc.ka myslím, že pri tom pamätníku máš stále možnosť dať ho len tomu, komu chceš...taktiež ti ho dá len ten, kto chce...a častušky je to štvorveršie, ktoré sa číta o polnoci o každom z triedy...aspon u nás je to zvykom
@luc.ka vieš, mne išlo hlavne o to, že celý čas tá baba tvrdí, že sa tam majú písať a tie častušky...a ked som povedala, že si tam môže napísať čo chce, vyskočila po mňe, že kto sa so mnou rozpráva. nenormálne ma naštvala, lebo snád povedať niečo môžem a chcela som len vedieť odkial mú tu informáciu, pretože som ešte nikdy nevidela písať pamätník len po stužkovej....
je to tvoj pamätník? je. tak tebe nech tam píšu to, čo tam chceš mať ty, do toho jej, nech jej každý napíše tie častušky (podľa mňa jedna z vecí, čo by som spomenula vo fóre "gýč"
@luc.ka velmi rozmýšlam, či jej ho vôbec dám... a či ja jej (ak náhodou) niečo vôbec napíšem... a tie častušky...hm... je to gýč a hlavne ked momentálne sme dostali "za úlohu" vymyslieť častušku na suseda...proste najäčšia volovina...
zatiaľ som písala len jednej spolužiačke, ktorá je zároveň jednou z mojich najlepších priateľov, takže nebol problém zapísať 3 strany.. aj to som sa nevedela stopnúť.. spomenula som najkrajšie zážitky, pár citátov a tak...
to mi pripomenulo, že mám v tom pamätníku vážne len pár ľudí... ale tak, sú tam spoločné zážitky a podobné somariny.... a od jednej spolužiačky tam mám vysvetlené pravidlá žolíka, lebo ma to učili na lyžiarskom a chvlu pred tým, než mi to písala, som sa vyjadrila, že si tie pravidlá už nepamätám
My to máme tak, že : Napíš čo chceš! Najčastejšie sú to spoločné zážitky, niečo čo si zažila len s daným človekom, potom rôzne kresbičky, pekné/obľúbené citáty...a tak rôzne... ťažké to je, ak ti dá pamätníček človek, ktorého veľmi nemusíš alebo si nerozumiete... v takých prípadoch odporúčam len nejaký citátik a koniec
Inak je to veľmi milý nápad, aspoň mňa baví čítať si tie drýsty, z ktorých si polku už ani nepamätám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
asi by som napísala "teším sa, že už ťa neuvidím. od srdca, luc.ka"
ja som to venovanie napísala asi len pár ľuďom, takým, u ktorých o malo zmysel.
a čo sú častušky?
a my sme si písali také blbosti, čo sme spolu zažili, proste tie najväčšie chobotiny.
teraz, keď si to spätne pozerám, tak ani neviem, čo tie interné heslá znamenajú
@lukazman myslím, že niektorým ozaj ani ja nebudem písať litánie
@luc.ka myslím, že pri tom pamätníku máš stále možnosť dať ho len tomu, komu chceš...taktiež ti ho dá len ten, kto chce...a častušky je to štvorveršie, ktoré sa číta o polnoci o každom z triedy...aspon u nás je to zvykom
a je to jedno, čo si tam napíšete, to tam budete mať. aj tak sa k tomu vrátiš možno raz a potom na to zabudneš
je to tvoj pamätník? je. tak tebe nech tam píšu to, čo tam chceš mať ty, do toho jej, nech jej každý napíše tie častušky (podľa mňa jedna z vecí, čo by som spomenula vo fóre "gýč"
Inak je to veľmi milý nápad, aspoň mňa baví čítať si tie drýsty, z ktorých si polku už ani nepamätám