Hmm no bude to na hovno ale mam co robit s praktickymi cize skor ako cez akademicky to nevidim...cize predpokladam ze pojdem na stastnu kartu aj slovinu aj odborne
@girasol8 ja som tú španielčinu otvorila, ale rovno aj zatvorila úprimne ja neviem ako sa to dá dať, celá tá história a všetky tie úplne odveci mená autorov! Podľa mňa imposible čiže sme na jednej lodi toho 5.4
na 40? nám bolo povedané, že keď chceme odbornú štátnicu, čo som si ja dala tak nad 70% nemáte poznámky, comentaria a tak? inaak aké texty posielala vaša škola do Madridu, či nevieš?
@girasol8 na 40? nám bolo povedané, že keď chceme odbornú štátnicu, čo som si ja dala tak nad 70% nemáte poznámky, comentaria a tak? inaak aké texty posielala vaša škola do Madridu, či nevieš?
@dia132 jáj,tak na odbornú neviem,ja ju nechcem mať teda ideš maturovať aj z nejakého španielskeho predmetu? :d bože ja by som sa zabila netuším,naši lektori nám nechcú nič povedať
@girasol8 to 5 rokoch trápenia si nedávaš odbornú? no hej mám španielsku bio, keď sa tam už 5 rokov denno denne mučím tou španielčinou tak nech mám aspoň nejaký oficiálny papier C1 do ktorého mesta chodíš? phuu to až tak? My sme si dokonca sami vyberali, ktoré texty majú poslať z našho gymnázia
@dia132 nedala som si odbornu,najma kvoli zdraviu,s mojim stavom budem rada ak odmaturujem normalne...okrem toho jedine z coho by som mohla ist je sp.biologia,a tam sme mali kazdy rok ineho lektora,a priprava nebola vzdy najlepsia,ja osobne som najspokojnejsia s nasim poslednym lektorom,ale co z toho ked aj tak sa nam neotvoril seminar...vacsina si dala matiku. Ja chodim do ZA,a ty? No nasi s nami mic nediskutuju,my sme donedavna ani nevedeli ze to navrhuju oni
Tak teda držím palce phuu tak to ti teda vôbec ale vôbec nezávidím takéto striedania veď to muselo byť pekne na nič, my sme mali naštastie tých istých lektorov celých 5 rokov ja chodím do Ba phuu tak vidím že nie všade sú takí zhovievaví lektori ako u nás inaak ja osobne to vidím na renascimiento a generacion 98 alebo romantizmus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A hej, mám v pláne sa tieto prázdniny poriadne učiť na matury..
Vcelku sa totiž toho bojím