Ahoj chcem sa spýtať..neviete presne dátum kedy vychádza ústna skúška? Či každá škola to má iný dátum v máji? Pripravujete sa nejako špeciálne? Lebo mne sa moc nechce a mám z toho zlý pocit
Na jednej strane netreba z toho robiť veľké haló a na druhej zas nemať to úplne v p*či. Proste ak ju chceš spraviť tak sa musíš dotlačiť do učenia. Napríklad my na škole opakujeme formou písomiek všetky témy, ktoré môžu byť na maturite.
Ja viem presne, kedy máme my, ale áno ,na každej škole je to ináč
My sa veľa pripravujeme v škole. Čo sa týka informatiky, viem všetko aj odzadu, takže tej sa nebojím. Angličtinu odpovedám na jednotky a celkovo vidím, že moja úroveň stačí k ústnej skúške, takže tam sa neučím. Matematiku sa veľa pripravujeme v škole a každý víkend ju počítam minimálne 2-3 hodiny. A nakoniec slovenčina - preštudovala som si celú gramatiku a povinné čítanie, ktoré sme mali čítať, mám prečítané. Len ešte sa potrebujem pripraviť v zmysle obdobia-spisoatelia-diela a porozprávať o tých, ktoré sme nečítali... ale keďźe je to až v druhej polovici mája, zatiaľ nestresujem
To je také milé.. Mám zlý pocit, ale nechce sa mi učiť. Mne sa tiež učiť neskutočne nechce, ale ak človek chce byť dobrý v niečom musí sa prinútiť. Vedomosti sa bohužiaľ samé nedostanú do hlavy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
tak ak mas zly pocit , tak s tym nieco rob
ak sa ti nechce, tak s tym nic nerob, ale zly pocit sam nezmizne
My sa veľa pripravujeme v škole. Čo sa týka informatiky, viem všetko aj odzadu, takže tej sa nebojím. Angličtinu odpovedám na jednotky a celkovo vidím, že moja úroveň stačí k ústnej skúške, takže tam sa neučím. Matematiku sa veľa pripravujeme v škole a každý víkend ju počítam minimálne 2-3 hodiny. A nakoniec slovenčina - preštudovala som si celú gramatiku a povinné čítanie, ktoré sme mali čítať, mám prečítané. Len ešte sa potrebujem pripraviť v zmysle obdobia-spisoatelia-diela a porozprávať o tých, ktoré sme nečítali... ale keďźe je to až v druhej polovici mája, zatiaľ nestresujem
Budem sa potom nenávidieť, no čo už.