totalnaa chujovina..dala by som tie testy písať im na kolko by to oni napisali.... drvila som sa anglictinu ako nik.. a pritom ani tych 33 % asi nenaskrabem( listeningy -nezrozumitelne, clanky aj po opakovanom citani som nemala ani ponatia o ocm su ) ale
nepatrim k nejakym velkym fanusikom loteriovych hier aj ked moja mama v jednej z nich pracuje, ale dnes som vsetky moje loteriovske skusenosti vyuzila a verim, ze moja ruka ma nesklame, co vsetko zaskrtla...
co som si pozeral mal som 6 zle, a mne to neprisla najtazsia B2, videl som uz aj horsie, tato sa praveze este dala ved to o tom silakovi a Gillete bolo dost lahke si myslim, tam netrebalo ani vymyslat nejake slova, mozno ta svadba a upratovanie ale ostalo mi 30 minut na konci stacilo to dokladne pochopit a aj to som mal, ja som spokojny a to som sa ani nejak nepripravoval a ani neopisoval, vystacil som si sam, dokonca som si bol istejsi ako na slovencine vcera
oproti 2008 toto bolo nic... slovna zasoba uplne easy, listening sa dal aj ked ho moc dobre nemam akurat to s tym strongest man mam dost zle lebo mi tam sedeli aj ine veci :/ a asi 2 chyby v gillete.. a krizikovacie uvidim... najlahsia sa mi zdala ta coralina
nemohli ste to mať ťažšie, ako sme mali my, minulý rok... svine jedny, sa na nás vyzúrili, taká B2, že skôr C1... a teraz ste nemohli mať ťažšie, lebo by to nikto z vás neurobil... nesťažujte sa, prosím
@somslavka robila som si aj minulorocny a ten mne osobne prisiel teda lahsi ako ten dnesny, ale to je subjektivne samozrejme, aj ked mam pocit ze kazdemu pride najtazsi ten jeho Ale ved to je v pohode, nehovor prosim ta ze nikto z nas by neurobil, lebo zato ze mame povinne B2, neznamena ze niektori by sme si to B2 nezvolili aj kebyze to je nepovinne
@somslavka súshlasím s @lipsy ... bol ťažký a pre niekoho kto sa uči ANJ 3 a pol roka a má maturovať z B2 ? tak neviem čo by ste hovorili... 2011 bola o dosť ľahšia..
@somslavka ... z minuloročného testu som mal +-92% a prišlo mi to totálne primitívne v porovnaní s týmto testom, nehovorím, že bol ťažký. Bol proste prijebaný, v určitých momentoch ako článok o upratovaní Londýna kde som totálne nevedel čo kde dať, ale myslím, že som to dal celkom v pohode no nemám z toho taký dobrý pocit ako z minulorčných testov kde som sa cítil sebavedomejší a hlavne istejší pri odpovediach.
šušlavý debilko na listeningu,čo nebolo nič rozumieť ,nezrozumiteľné texty,ktoré po opakovanom prečítaní som nechápala o čo sa jedná ,a po 3 a pol roku štúdia AJ na B2 písať ...to bola odvaha nášho gymnázia,škoda však že im to nevyšlo ....
a ak ešte niekto povie,že to bolo primitívne,tak mu vyškriabem oči
Je to až trapne že na Slovensku nevedia ani vymslieť vlastne testy a članky ! članok o kraľovskej svadbe z testu B2 ? no predsa z novin ! članoček bol pisany isto na uroven B2, hlavne pre tych čo sa učia 3 a pol roka na gympli ! » voices.yahoo.com/after-event-cle...
ja som nastastie robila B1 ale moja spoluziacka co niekolko rokov byvala v amerike.. fakt velmi dobre jej ide anglina, lepsie ako slovina a sama nechapala v listeningu ze to v jakom jazyku hovoria
@12 robila som si predošlé maturity na núceme a táto bola rozhodne ľahučká... a to ani nie som gymnazistka. Je pravda, že to upratovanie bolo, ehm, divné, ale inak sa to dalo v pohodičke zvládnuť, nie je o čom.
ja som musela povinne pisat nemcinu. uz mam sice dsd-diplom c1, ale toto bolo tazsie ako robit ten diplom :/ ako dalo sa celokom v pohode, ale profesorka nam hovorila, ze boli ludia co chceli mat b1 z nemciny, tym to dali na b2 a oni to uz potom nemohli zmenit na anglictinu. a ze jeden typek mal cele tie kratke odpovede zle :/ tak ja neviem, debili su v tom nuceme :/
Veď B2 má v ústnych len otázku navyše, inak je to rovnaké ako B1. Alebo si spravte certifikát a nestresujte, veď z angliny je podľa mňa najľahšia matura.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ak si pamatate co ste dopisovali...
A prvé dva listeningy boli totálne hlúposti.
Z tej zverejnenej časti mám asi 2 zle, čo som pozerala, no ale som viac zvedavá na tie krížikové odpovede, tam bude väčšia sranda.
a ak ešte niekto povie,že to bolo primitívne,tak mu vyškriabem oči
nesťažujte sa už toľko.