sak mal som zly vyhlad z hotelu, spinavu izbu zle jedno osrany hajzel a chcem aby mi vratili peniaze lebo to nebolo adekvatne popisu ktory mali na internete. meh
Srsly? Takéto ľahké veci dávajú na maturitu na anglinu? Nás učiteľka trýznila tak, že sme dva roky cvičili speaking na takéto témy. A bolo to teda dosť kruté
@lucc13 bohužiaľ, úroveň angličtiny na 95% stredných školách je úbohá, decká nemajú motiváciu - ak sa chceš naučiť anglicky, tak sa čítaj knihy, počúvaj hudbu ... a možno to bola B1 ..
@nemamcas - pravdepodobne. Anglicky hovorím plynulo, asi už viem, prečo nás tak učka mučila. Hudbu mám všade, kníh som prečítala anglických do aleluja a hlavne tie filmy. Ono, na angličtine sa človek nepotrebuje učiť. Stačí fakt sledovať tie filmy, potom sa to na dotyčného nalepí ani nevie ako
@lucc13 zas tak by som to negeneralizovala, že sa netreba učiť. vždy sa treba učiť a rozvíjať ďalej. je hlúposť ostať na jednom bode, lebo máš pocit, že už všetko vieš ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov