co hovorite? pre mna tahsie ako vcerajsi zo sloviny ten bol lahucky citanie z textu mi na stastie ide na angline som velku cast opisal a spravil s pomocou spoluziakov dost siroka slovna zasoba bola potrebna...sloh pohode, telefon internet, referaty +slovn
chváliš sa, že si podvádzal? Nice. Ďalej nechápem zmysel fóra. Bolo to ťažšie ako slovina, listening bol ťažko zrozumiteľný a to o zametaní v Londýne bolo odveci. Howgh
podla mna to bolo take medium, dalo sa to akosi v pohode, jeden posluch aj s tymi doplnujucimi odpovedami mi robil problem no inak sa to dalo, mozno este clanok o tom upratovani pred tou svadbou ale aj to sa dalo, som viac spokojny s anglictinou ako so SJ, a tema na esej dost primitivna takze to v pohode
no ja som listening hlavne s tymi detmi druhy nerozumel...a sak len pisem ako som ja napisal ..teraz som kontroloval tie dopisovania nie kriziky ale slova co sme pisali a mam 21 dobre takze uz len 7 z krizikov a mam to to bude pohode ...
akože čo sa robíte drsní tu hore, to sa akože fakt nikde inde neopisuje? o__O
ja som myslela, že normálka všade ja som to síce nepotrebovala, ale polke triedy som slohy opravovala a moje odpovede zo SJ kolovali na servítku po celej triede.. a pokial viem, je to tak všade
jasne preco nie ...polku som vymyslel potom mi dosli napady tak som si nasiel nejaky sloh na nete a dopisal to ..a to nie je chvalenie proste napisem ako to je co sa nad tym pozastavujete ....ako keby ste to vy nerobili sak sa nepozname tak sa netvarte svato zas nechodim po ulici a nemachrujem ze som odpisoval na nete ale mozem napisat ako to chodi
@14 nie, ja to tak nerobim a nie neda sa vsade odpisovat.. a okrem toho ja som nahodou zvedava a je to dost sranda vediet ako zle na tom naozaj som bez nejakeho opisovania
A ja mám človeka, ktorý žije za mňa, aby som sa náhodou trošku neponamáhala .
Kedy si už konečne uvedomíte, že takým blafovaním nedosiahnete nič ? Spoliehate sa na ťaháky, no až príde situácia, kedy žiadne pomôcky nebudú možné, len to, čo máte v hlave a v čom ste zruční, tak budete takí zosratí, že sa vám až deti budú smiať.
U nás sme sa po pustení nahrávky len zasmiali.. Povinne maturovať z B2 na gymnáziu po 3 a pol roku angličtiny? Ved to aj tak dopadne... Opisovať nebolo treba, nakoniec nebolo od koho.. Takže ako jednotkári sa teraz môžme triasť aby sme mali aspoň tých známych 33 %.. tak takto sme si to moc nepredstavovali..
Škodíte len sebe. Dnes sa s anglinou nestretnete, iba ak nemáte net a nechodíte vonku.
Btw ten sweeping nebol podľa mňa až taký nepochopiteľný, zato tá doplňovačka slov v článku s alicou von wonderland mi dala zabrať.
Inak test bol vcelku primeraný, esej bola primitívna a to keď si ešte opisoval, tak ďakujem pekne. Osobne by mi viac času zabralo opísať to z netu a používať slovník, ako vymýšľať si z hlavy a plácať to na papier.
ja som odpisoval len kriziky doplnanie som robil sam ...tak to aj dopadlo...a mozno mam aj viac neratal som do toho to prve cvicenie co je zoradit to 2,5,x a tak lebo tam si nepamatam ako som mal...takze ako to mam dobre tak 28 mam dobre...a tak my mame dozor z nasej skoly len a nase ucitelky nam dovolili odpisovat kolko sme chceli..
u nás nebolo odkiaľ odpísťa,nikto nič nevedel .. a okrem toho,sme mali prísny dozor,nedalo sa vôbec ....
nahrávky šušlavé ,články nezrozumiteľné,viaceré odpovede mohli byť správne, slovíčka,čo som v živote nevidela ,málo času......no COMMENT ..lebo by som musela strašne hrešiť...celé tieto matury ..pekne doj*ebali ...celé NUCEM ....
nemám slov ..jednotkári to nevedeli vôbec ....pekný tipping....ak nahrabeme 33 % môžeme si gratulovať .....
neskutočné ....myslím stále,že to bol len nejaký nechutný žart
Ak si pamätáte článok o tej kraľovskej svadbe a upratovaní z testu a myslite že niekto si dal námahu u nás ho písať.. tak ani to nie -- » voices.yahoo.com/after-event-cle...
Angličtina mi prišla ľahšia ako slovenčina, odposluch sa mi celkom dobre plietol a zdalo sa mi to také šušlané, ale to bolo asi tým že som sedel úplne vzadu, zvyšná časť testu mi neprišla až taká ťažká, čosi ale málo sa mi podarilo odpísať z telefónu, a sloh keďže sme vedeli tému 15 minút dopredu každý si ju naštudoval a pomohol mi pri niektorých slovách aj slovník, ale bola dosť že ľahká téma mám z nej lepší pocit ako zo sloviny... a hodne, hodne ľudí odpisovalo... niekto povedal že maturity spraví každý trtko, to až taká pravda nie je, schytáš na písomnej prísne dozor musíš si poradiť sám, na ústnej ak nechytíš ochotného učiteľa, čo je ale drvivá väčšina, takisto si musíš poradiť sám... a neviem či každý jeden to dokáže sám bez pomoci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a inak si dobry deges ked sa tym este aj chvalis ze si podvadzal, bodaj by si to mal aj tak zle
ja som myslela, že normálka všade ja som to síce nepotrebovala, ale polke triedy som slohy opravovala a moje odpovede zo SJ kolovali na servítku po celej triede.. a pokial viem, je to tak všade
A nie všade. Keď som ja maturovala bola som rada, že som sa smela pozrieť do okna, taký dozor sme mali.
a sade sa odpisuje, ale len debil sa s tym chvali
Kedy si už konečne uvedomíte, že takým blafovaním nedosiahnete nič ? Spoliehate sa na ťaháky, no až príde situácia, kedy žiadne pomôcky nebudú možné, len to, čo máte v hlave a v čom ste zruční, tak budete takí zosratí, že sa vám až deti budú smiať.
Škodíte len sebe. Dnes sa s anglinou nestretnete, iba ak nemáte net a nechodíte vonku.
Btw ten sweeping nebol podľa mňa až taký nepochopiteľný, zato tá doplňovačka slov v článku s alicou von wonderland mi dala zabrať.
Inak test bol vcelku primeraný, esej bola primitívna a to keď si ešte opisoval, tak ďakujem pekne. Osobne by mi viac času zabralo opísať to z netu a používať slovník, ako vymýšľať si z hlavy a plácať to na papier.
PS: Thank you for staying stupid
Nie, u nás sa neopisovalo, taký bol dozor. Mám viac dobre, než ty a to som použila vlastný rozum. Trapas, čo?
nahrávky šušlavé ,články nezrozumiteľné,viaceré odpovede mohli byť správne, slovíčka,čo som v živote nevidela ,málo času......no COMMENT ..lebo by som musela strašne hrešiť...celé tieto matury ..pekne doj*ebali ...celé NUCEM ....
nemám slov ..jednotkári to nevedeli vôbec ....pekný tipping....ak nahrabeme 33 % môžeme si gratulovať .....
neskutočné ....myslím stále,že to bol len nejaký nechutný žart
tazkosti na mature? si pockaj na skusky na vysokej skole