Pred 4 rokmi keď som ja maturoval tak to bolo v pohode Písomnè boli fajn nebolo to ťažké... A ústne z angliny som bol za rasistu učiteľka len pozerala s otvorenými ústami. Ale nemòžem za to, že som si takú tému vytiahol. Multicultural society ci co to bolo a ked som začal hovoriť o tom ako sa mi celá ta myšlienka hnusí a ako som proti tomu, o situacii v anglicku a nemecku kde je to preplnene emigrantmi co vyuzivaju socialny system krajin sa uplne zhrozila... A zo sloviny ucitel hovoril viac jak ja...
@blanc je to formalita a povieš to aj ty o rok. lebo som bola rovnaká ako ty a teraz hovorím to, čo tvrdím tak ako to je jednoznačná formalita, tak sú to jednoznačné nervy. ale že kurva nervy. ale to ešte z toho nerobia najťažšiu skúšku života. čo tam po škole, život ťa prefacká ešte stokrát a ešte horšie.
Myslim si ze bude o rok lahsia, ale to je len osobny nazor ..a neradili nam, ale na AJ nam dovolila radit si...ale moc to ako vyhodu neberiem, lebo akurat som poprepisovala dobre odpovede na zle a na slohu som cely cas pocuvala, ako sa poviem to a tamto po anglicky
formalitka na angline som neodpisovala - nebolo od koho, keďže som v miestnosti bola iba ja a učiteľka a na matike skôr spolužiak z inej triedy odpisoval odo mňa
Nakoľko som externý študent, 4 roky som do školy poriadne nepáchla a urobila som to veľmi dobre, priam nadštandardne môžem povedať, že je to veľká formalita.
V škole nám nik nič neporadil, bolo tam celé tri dni hrobové ticho.
Uplne ma vždy naserie, keď počujem ako kde kto komu radil, že profesor hento a tamto. Grr!
O rok to môže a nemusí byť ľahšie. Ak to tohto roku bude fiasko ( čo nemá byť prečo ) tak o rok by teoreticky mohla byť jednoduchšia.
Ak to dopadne ale podľa ich predstáv, môžeš čakať trošku horšiu ako našu...
Okej, nebudem klamat ze som sa ucil...slovinu ale viem, to iste aj anglina hoc mi robila vacsi problem...uznavam, ze aj slovina potrapila, ale slohy z oboch predmetov boli fakt super...hlavne anglina potesila lebo az prekvapivo lahka tema
A k tej buducorocnej...maturity maju byt tazsie z toho dovodu, ze uz ludia maju o tom taku mienku aku maju "aj kazdy debil spravi maturitu"...ale nemusi to byt pravda...vela veci sa prevali na nete, ale ci sa to aj stane, to je uz otazne...
A ziadna formalita...po vojne je kazdy general...tak ako ti kazdy hovori, ze urobis vodicak tak aj maturu...ale je to len a len na tebe
Formalita je to pre toho, kto sa nespolieha na rady spolužiakov a učiteľov a sadne si tam s tým, že sa spolieha na svoje vedomosti.
Ja študujem strednú externe rovnako ako slečna v komentári @10 a neviem ako to má ona, ale mne by nikto neporadil, ja niektorých spolužiakov a učiteľov nepoznám ani po mene. A spravila som určite.
Pre mňa to bola formalita a neradil si nikto. Mali chuť, učitelia aj posrandovali ale nikto nikomu neradil. Trochu som mal rešpekt pred praktickou z učtovnictva ale aj to som dal na 80%+. Za 4 roky som sa neučil skoro nič, a pred maturou tiež. Dával som pozor v škole a snazil sa odniest si co najviac odtial.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a nie je to formalita.
Ale my sme to ako formalitu na gympli nemali (vlastne ani nebudeme mať)
V škole nám nik nič neporadil, bolo tam celé tri dni hrobové ticho.
Uplne ma vždy naserie, keď počujem ako kde kto komu radil, že profesor hento a tamto. Grr!
O rok to môže a nemusí byť ľahšie. Ak to tohto roku bude fiasko ( čo nemá byť prečo ) tak o rok by teoreticky mohla byť jednoduchšia.
Ak to dopadne ale podľa ich predstáv, môžeš čakať trošku horšiu ako našu...
A k tej buducorocnej...maturity maju byt tazsie z toho dovodu, ze uz ludia maju o tom taku mienku aku maju "aj kazdy debil spravi maturitu"...ale nemusi to byt pravda...vela veci sa prevali na nete, ale ci sa to aj stane, to je uz otazne...
A ziadna formalita...po vojne je kazdy general...tak ako ti kazdy hovori, ze urobis vodicak tak aj maturu...ale je to len a len na tebe
Ale ak chces dobre znamky treba isto aj nieco vediet.
skor zavazi vhodna robota
Ja študujem strednú externe rovnako ako slečna v komentári @10 a neviem ako to má ona, ale mne by nikto neporadil, ja niektorých spolužiakov a učiteľov nepoznám ani po mene. A spravila som určite.