Ahojte, mám veľmi silný pocit že z matematiky nebudem mat ani tých potrebných 25%. Má s tým niekto skúsenosti, ako je to s opravnými a následne s prijatým na VŠ? Ďakujem
myslim, ze je to tak, ze opravne su v septembri/oktobri a prijme ta len ta vyska, ktora takto neskoro uzatvara prihlasky raz mi to niekto hovoril komu sa to stalo ale neviem presne. skus zavolat na studijne, ze co sa stane urcite ti povedia.
@aeria matematika bola tento rok naozaj veľmi ťažká.. a NÚCEM sa zas pochlapil a snažil sa dokázať nám to čo nevieme a nie to, čo vieme. Testy plné chytákov a zbytočností
Aj keby si mala akykolvek pochopitelny dovod, preco ti to omylom nevyslo, na tom, co som napisala to nic nemeni, pretoze takych ludi je mnozstvo. @Livre Trapnejsia vyhovorka cloveka, co tu matematiku proste nevie by mi ozaj nenapadla.
@aeria ty si dobrá piča, skús sa na testy zo slovenčiny a matematiky spýtať nejakého učiteľa a sám ti na to povie svoj názor, ktorý sa bude zhodovať s obrovským množstvom názorov ľudí, ktorí teraz maturovali.. a hlavne, že chce NÚCEM zrušiť veľa otázok, lebo v možnostiach sú 2 správne odpovede.
Vysvedcenie maturitne sa da dolozit v septembri, normalne ta prijimu, v septembri spravis opravne, pojdes na zapis a dolozis ho. Aspon na ekonomickej uni. to tak funguje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@Livre Trapnejsia vyhovorka cloveka, co tu matematiku proste nevie by mi ozaj nenapadla.
Vidno, že sa vyznáš.