Vyber si to. co budu mat vadsinou v triede. Moze sa ti totiz stat, ze vseci by mali A-cko a a ty by si mala B-cko a skusali by ta z A-cka. to sa stalo mojej sesterke ale z biologie.
Ja by som si vybral B cko co je uz pre mna dost narocne kedze nie som jazykovo zdatny.
mno, nám profka dala maturitné testy z angliny sred roka, aj A aj B formu a mne sa to zdalo byť vyrovnané. V A forme bol háčik v tom, že máš zadanie celé v angline ináč je vše o tom istom, poďla mňa..... ale keďže idem na výšku čo má spoločné s chemiou a biolou, tak si dávam formu B, lebo A nepotrebujem, tak sa rozhodni, ale vravím, je to o tom istom
ak sa na A necitis tak si ho nedavaj.....ved s B nic nepokazis a vedomosti mas aj tak tie iste...daj sa A ak ides na vysoku a budes sa tam musiet venovat angline....inak to je podla mne zbytocne trapenie
Nás pripravujú nato, že medzi tým už velký rozdiel nieje... Ako v náročnosti. A na výškach určite berú skôr A ako B, takže by som zamakal a dal si A...aj ja to asi tak urobím
Ehm..ja som maturovala tento rok..a teda nejaké extra rozdiele medzi úrovňou A a B som nezbadala...A to sa netýka len angličtiny..Ide o všetky predmety...
Ja ti radím A-čka zo všetkého...
V budúcnosti síce bude všetkým tri-päť aký level si mala, či na akú známku si zmaturovala...ale môže ti to pomôcť na príjmačkach na VŠ...
Ja ti tiez poradim, ak teda mozem. Ak to neovplyvni tvoje prijatie na vysku, teda ak nemas presne napisane ze VS ziada uroven A, odporucam radsej B-cko. Vzdy je lepsie mat vysoke percenta z B-cka ako nizke z A formy. A zas tie urovne sa netykaju iba pisomnych matur, si uvedomte ze vam to skomplikuje situaciu aj pri ustnej mature. A-cko je narocnejsie. Ak vsak na to mas a potrebujes to, drzim palce
na väčšine škôl je už podmienka Ačko ale nie všade pozri si kam chceš ísť ..lebo sa ti môže stať ,že tá škola Ačkarou bere bez prijímačiek a Bčkari si musia robiť test a ten musí byť na 90% a čo mi vravela kamarátka čo mala Ačko tak ,že ten test by ani neurobila ... na ekonómii to tak je...
Podla mna to mas fuk. V testoch je rozdiel v tom, ze A ma zadanie v AJ a B v SJ. A pocas ustnych je Acko trosku dlhsie a mas tam viac kecania, ale ziadny strasny rozdiel v tom nie je. Takze ak ti nerobi problem kecat, tak by som bral Acko.
S tým certifikátom to nie je až také, ako sa písalo , štát prepláca len určité certifikáty od určitých škôl, nie všetky a ešte aj to musíš mať určitý počet %. Už si nepamätám ako to bolo, ale viem, že to nebolo len tak
A ja radím A. Už len to,že sa raz cítiš na jedno, raz na druhé, tak potom A, lebo sa zdá, že by si na to aj mala,ale sa bojíš
Neboj sa, matura je fraška, a medzi tými úrovňami je minimálny rozdiel. Ja som šla A, a ani tak ma nič neprinútilo učiť sa
ale C si mozu dat iba niektore odborne skoly, napr. my na gymnaziu si c dat nemozeme....a podla mna v A ci B ziadne zasadny rozdiel nie je ak ste si to neikto citali, iba A ma na pisomnu cast o desat minut viac...
niektorí sú tu straaašne silno múdri hlavne seco123..pozdravujem pani učitelku v prvom rade ak máte vybratú budúcu vysokú školu, je dobré zistiť, či úroveň nejak ovplyvní potenciálne prijatie na vysokú školu. U nás na škole je angličtina kvalitná, profesorky majú dobré metódy a bola som aj na dlhšiu dobu v zahraničí ale aj tak sa chystám na B úroveň, resp. B1 po novom. Ani jedna nie je ľahká, ale maturitu si nechcem odtipovať a viem, že aj napriek tomu, že nemám problém rozprávať a angličtinu ovládam, slovná zásoba u mňa nie je silnou stránkou.
ja by som sa zaradil do skupiny D lebo po anglicky neviem nic.. k tomu jazyku ma donutili.. tak nan chodim..ta chara no..a kto vie dobre po anglicky mohol by ma aj doucit..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ja by som si vybral B cko co je uz pre mna dost narocne kedze nie som jazykovo zdatny.
Ja ti radím A-čka zo všetkého...
V budúcnosti síce bude všetkým tri-päť aký level si mala, či na akú známku si zmaturovala...ale môže ti to pomôcť na príjmačkach na VŠ...
Ja som siel z A-cka (bolo to primitivne, idu mi jazyky co uz ) A zvladol som to za jedna ustnu a na 92% pisomnu ^^ az take tazke to nie je
A o tom ci je A-cko narocnejsie by sa dal polemizovat
Áčka sú úplne zbytočne, a budeš mať lepšie známky.
Myslím iba pár výšok dáva body za A, tak si to poriadne naštuduj
dam to A, lebo som pocula ze ti co pojdu z
A a budu si chciet spravit certifikat maju to zdarma, stat im to preplati.....no tak asi sa
viac oplati A.=?
A ja radím A. Už len to,že sa raz cítiš na jedno, raz na druhé, tak potom A, lebo sa zdá, že by si na to aj mala,ale sa bojíš
Neboj sa, matura je fraška, a medzi tými úrovňami je minimálny rozdiel. Ja som šla A, a ani tak ma nič neprinútilo učiť sa