Ahojte Birdžáci a zvlášť zdravím všetkých chemikov a chemičky,
tento rok ma čaká maturita z chémie a vyskytol sa tu problém.Maturitné zadania,kde ich zohnať?ano je fakt,že google vie všetko,ale nejak som sa dopracovala k dvom typom otázok.A teraz kt
ja ti tak poviem, ze som maturovala minuly rok z chemie a maturitne otazky som sa dozvedela az ked som si jednu z nich potiahla
nam nasa sprosta profesorka nedala ani hole prd.. povedala, ze mame vediet vsetko a pritom sme nerobili vobec tie prakticke a preto, ze nam nic nepovedala som dostala trojku (lebo som nevedela, co sa stane s modrou skalicou ked ju das do amoniaku :/ ).... takze ti neprajem taku debilku ako sme mali my :/
a vela STASTIA na maturach, lebo o tom ako sa to naucis to naozaj nie je.. ked chytis zlu profku, tak mozes vediet vsetko a aj tak ta presvedcia o tom, ze nevies
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
nam nasa sprosta profesorka nedala ani hole prd.. povedala, ze mame vediet vsetko a pritom sme nerobili vobec tie prakticke a preto, ze nam nic nepovedala som dostala trojku (lebo som nevedela, co sa stane s modrou skalicou ked ju das do amoniaku :/ ).... takze ti neprajem taku debilku ako sme mali my :/
a vela STASTIA na maturach, lebo o tom ako sa to naucis to naozaj nie je.. ked chytis zlu profku, tak mozes vediet vsetko a aj tak ta presvedcia o tom, ze nevies
drz sa katalogu cielovych poziadaviek a okruhy vam casom daju