V prehistorickych dobach fyzika neobsahovala ziadnu matematiku. S prichodom Isaaca Newtona sa vsetko zmenilo. Dnes to plati stale, ze matematika je iba prostriedkom vo fyzike, ale vsetky zavislosti su vyjadrene vdaka existujucim zavislostiam v matematike. Co sa tyka maturity, odpovedal by som, ze nie, resp. by to musela byt velmi divna fyzika. Mimo akademickej pody by som zvazoval vacsie moznosti uspechu.
to záleží akého máš profesora, niektorý ti dajú presne tie isté príklady dopredu ako budeš mať na maturite (a niektorý ti ich dajú aj vypočítané), naša profesorka nie :/ drbne ma
ale tam nie je taká ťažká matika, to je v podstate logické odvodzovanie takže nevidím problém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
co s tym ale potom chces robit, ak nemas dobre logicke zmyslanie.. tak to neviem
ale tam nie je taká ťažká matika, to je v podstate logické odvodzovanie takže nevidím problém
a prečo maturuješ bez mat?