Prajem vsetkym dobry vecer! Mam ustnu maturitu za 4 dni na sukromnej OA Kremnickej v Bratislave. Maturoval tam uz niekto z vas? Co mi staci vediet zo sjl, aby som dostal 3-4? Literaturu viem, ale nie moc dobre, skor tu gramatiku. Z pisomych som presiel.
Mam pocit, že štvorku dávajú profesori fakt len ľuďom, ktorí absolútne nepovedia ani slovo, veď aspoň im skus zarecitovať niečo, neverím, že zo slovenčiny dostaneš štvorku keď niečo vieš
@helloxd takze ked viem aspon nieco, tak mi tu 4 daju? Mne to uplne staci, mne ide hlavne o papier, vedomosti mam nejake, ale urcite nie bohvie ake velke
@anamor myslis vazne? Problemy z ekonomiky a uctovnictva nemam, ale slovina mi nesla od zakladnej skoly, ja som Rus, tak asi preto mam ju rad, len literatura mi nikdy nesla
Mal si sa ist kuknut ako odpovedaju ini ja som bol nedavno a fakt sa uz nebojim, ked dievcina nevedela ani zatat fakt uplne facepalmy tam mala komisia a trojku dostala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov