Mám učiteľku, ktorá mi povedala, že si ma na maturite zo slovenčiny podá, pretože chcem ísť za slovenčinárku... Čo si o tom myslíte? Spraí to? Alebo to nemyslela vážne? Ja sama neviem a pomaly chytám strach, hoci už viem všetky témy... Ako to bolo u vás?
"Spraví to?" My to tu všetci vieme, lebo tú tvoju učiteľku poznáme
U mňa to bolo tak, že som to vedela, čiže mi neopmáhali a zradné otázky sa tak isto nevyskytli, šak som zodpovedala všetky otázky z mat. témy čo som si vytiahla a bolo.
@overexcitedgirl myslela som to tak, že ako to beriete vy, či vás strašili a nakoniec to všetko prebehlo v pohode, alebo vás podkopali po zem viem, zle som zoštylizovala otázku, ospravedlňujem sa...
na mňa bola úplne milá, a sem tam mi niečo napovedala....ale spolužiak čo bol predomnou kým sa ja pripravoval, tak...to ste nevideli taký protiklad ako bola ku mne a ako k nemu ale on ju sral celé 4 roky takže
ono tych 20 minut je niekedy malo aj na odpoved ako taku (nezda sa to ale je to malicko casu) takze otazka je ci sa ta vobec stihne vypytovat
ale skorej ta len strasi
moze sa ta nieco spytat ale ked je to pomimo temy (cize cisto len pre tu srandu ze ci to vies ked chces ist na slovencinu) tak to sa uz nema hodnotit (pokial je to nad ramec katalogu)
Odveci, ale u nás je jedna slovenčinárka matka Petra Biča a najdôležitejšia otázka na maturite zo slovenčiny znie ,,Aká je najlepšia slovenská pesnička?", pričom odpoveď je pochopiteľne Hey Now
Tak ja sa učím ale ide to hrozne pomaly a nestihnem všetky to už teraz viem. Ale aby vedel niekto všetky zo sloviny? Veď to je samovražda.. samé charakterové typy, zidealizované postavy, kurtizany a pod.
Mne práveže zostáva len SJL, ostatné si len zopakujem, tie mám za deň - dva všetky.. Len SJL.. :/ Ešte že sa opakujú niektorí autori vo viacerých otázkach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
U mňa to bolo tak, že som to vedela, čiže mi neopmáhali a zradné otázky sa tak isto nevyskytli, šak som zodpovedala všetky otázky z mat. témy čo som si vytiahla a bolo.
ale skorej ta len strasi
moze sa ta nieco spytat ale ked je to pomimo temy (cize cisto len pre tu srandu ze ci to vies ked chces ist na slovencinu) tak to sa uz nema hodnotit (pokial je to nad ramec katalogu)
Tak ja sa učím ale ide to hrozne pomaly a nestihnem všetky to už teraz viem. Ale aby vedel niekto všetky zo sloviny? Veď to je samovražda.. samé charakterové typy, zidealizované postavy, kurtizany a pod.