Ahojte, z čoho idete maturovať keď sa hlásite na medicínu do česka? chem, bio, alebo bio a fyz alebo chem a fyz? počula som že tá fyzika sa vážne na prijímačkach zíde , a bio sa dá v podstate nabifliť...
Je to tusim aj tak uplne jedno ... treba spravit prijimacky a na nic ine sa nikde nekuka... len tusim do olomouca ci kde beru s priemerom 1.0 bez prijimaciek? tusim...
Ja si myslím, že najlepšie je ísť maturovať bio a che a netreba riešiť, že čo najviac predmetov ísť zmaturovať. To, že z niečoho pojdem maturovať mi podla mna nejak nepomôže Treba sa učiť doma a podla odporúčanej literatúry a čo najmenej sa to učiť tak ako to učia na gymploch
@forbiddenrose Je to tak. Martin je podľa mňa ešte lepší ako väčšina českých fakúlt. Berú tam najmenej ľudí a hlási sa tam na jedno miesto asi najviac ľudí ak neberem 2.LF Prahu a 3.LF Prahu. Nerobia sa tam modelovky takže ľudia, ktorý sa dostanú majú prehľad. Zas treba si dať aj česko lebo do MT je bieda sa dostať a LF BA čo som počul nič moc to isté LF UPJS.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
prečo na zaplakanie? Myslím, že taký Martin je fajn