Ahojte chcem sa opytat ake mate pocity z ustnej maturity?Vytiahli ste si otazku ktoru ste chceli alebo nie? Co ste robili v pripade, ze vas na priprave prave nenapadlo co mate rozpravat teda pisat o danej teme ?Co ste robili v pripade, ze ste si vytiahli
ak si sa neucila, tak ti napadne vsetko, neboj sa..ak aj nie, ucitelia ti pomozu
mna to tiez caka zajtra a piatok este, ale ja sa skor bojim, lebo som sa neucila XD
Ja mam uplne najlepsie pocity.. mam zatial dve jednotky z odbornych a angliny
z odbornych som uz rok kazdemu rozpravala, ze si chcem vytiahnut dane a mala som ich medzi otazkami.. asi sila vole
z angliny som si vytiahla najlahsiu otazku ever a vobec som sa na anglinu neucila nejake udaje o krajinach alebo tak, proste som si hovorila, ze to dobre dopadne.. a dopadlo.. a tahala som vzdy piatu z lava a je to stastne cislo..
ak si sa ucila urcite pri priprave nieco naskoci.. ak nie a mas v pohode vztahy s ucitelmi tak ta navedu na spravnu cestu..
vela zavisi od komisie a hlavne od spoluprisediaceho.. kedze ten co ta ucil pravdepodobne skusa spoluziaka co ide pred tebou tak ten druhy ti ide vysvetlit zadanie a tak..
Ja mám taký svoj krásny sen
Z litiky si vytiahnuť Humanizmus a renesancia alebo Staroveká literatúra alebo Absurdná dráma, zo slovenčiny Fonetiku a Fonológiu alebo Rétoriku a Dejiny rétoriky.
Z ekonomiky Medzinárodnú ekonomickú integráciu alebo Hospodársku politiku štátu.
Z bankovníctva Centrálnu banku alebo Nebankové finančné inštitúcie alebo Finančný trh
Z angličtiny English speaking countries alebo Multicultural society
Z francúzštiny L'écologie.
vytiahla som si otázku na ktoru som nevedela odpovedať, tak som splietala čo prišlo (občianska náuka a Kant- neznášala som to učivo, a ani na vysokej som sa ho nenaučila) a nakoniec som vyšla z dvojkou 8)
@candy36 pochopis ked ty pojdes maturovat. kazdeho ta maturita aspon trochu zerie, aj tych najlepsich ziakov ktori sa vzdy perfektne ucili a nemali s nicim problem.. proste nikto nejde na maturitu s 200%-nym sebavedomim a s tym ze uz vie ze ma zmaturovane a nemusi ho to viac srat
@fortissimo maturujem. vôbec ma to neserie.
aj pred blbýmCAE som mala väčšie nervy.
lol.
a áno, ide v 1000% sebavedomím a tým že na 1000000% zmaturujem.
@candy36 tak drzim palce, aj ked ty to ocividne nepotrebujes kazdopadne ludia co chodia na odborne skoly a maturuju takych 8-12 predmetov, tym veru nie je vsetko jedno a takisto aj takmer vsetkym ostatnym, ktori maturuju "len" z 4-5 predmetov
Jediny problem mi robili odborne co som si vytiahla akurat to co som sa neucila, fakt ked som videla co som si vytiahla mi bolo do placu ale dosla ku mne ucitelka dost mi poradila, nieco som zo seba vytlacila a isla von s tym ze budem rada za stvorku...nakoniec som dostala trojku
@fortissimo ja myslim, ze dobri ziaci tam idu s tym ze zmatyruju urcite, len im neni jedno na aku znamku ked sa niekto pravidelne uci neni sanca aby nepresiel
@sheily ved to hej, aj ja tak ale neviem si predstavit cloveka ktory suverenne pride pred maturitnu komisiu s tym ze celu maturitu ma uplne u riti niektori si to teraz tak mozno predstavuju ale v reale ma z toho kazdy aspon trochu nervy. ja napriklad nestresujem ani nic, neviem si predstavit ze by som mala po nociach nespavat a nervovat ako niektori moji spoluziaci, ale predsa len ma ta maturita trochu trapi
maturita nie je až taká formalita na gympli proste človek sa do toho musí pozrieť, ale akademicky stací uplne . aj na tie 4predmety teda mne stacil akademický aby som vysla s dvomi jednotkami a dvomi dvojkami pritomsom mala otrasné známky na skole DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
mna to tiez caka zajtra a piatok este, ale ja sa skor bojim, lebo som sa neucila XD
z odbornych som uz rok kazdemu rozpravala, ze si chcem vytiahnut dane a mala som ich medzi otazkami.. asi sila vole
z angliny som si vytiahla najlahsiu otazku ever a vobec som sa na anglinu neucila nejake udaje o krajinach alebo tak, proste som si hovorila, ze to dobre dopadne.. a dopadlo.. a tahala som vzdy piatu z lava a je to stastne cislo..
ak si sa ucila urcite pri priprave nieco naskoci.. ak nie a mas v pohode vztahy s ucitelmi tak ta navedu na spravnu cestu..
vela zavisi od komisie a hlavne od spoluprisediaceho.. kedze ten co ta ucil pravdepodobne skusa spoluziaka co ide pred tebou tak ten druhy ti ide vysvetlit zadanie a tak..
Z litiky si vytiahnuť Humanizmus a renesancia alebo Staroveká literatúra alebo Absurdná dráma, zo slovenčiny Fonetiku a Fonológiu alebo Rétoriku a Dejiny rétoriky.
Z ekonomiky Medzinárodnú ekonomickú integráciu alebo Hospodársku politiku štátu.
Z bankovníctva Centrálnu banku alebo Nebankové finančné inštitúcie alebo Finančný trh
Z angličtiny English speaking countries alebo Multicultural society
Z francúzštiny L'écologie.
A verím, že sa mi to aj podarí!!!!
really ? a to kam chodite do školy čo sa vobec neučite na maturitu ?
aj pred blbýmCAE som mala väčšie nervy.
lol.
a áno, ide v 1000% sebavedomím a tým že na 1000000% zmaturujem.
sorry. multitasking.
a to s tym sebavedomím ako ideš na maturitu to zavisi nielen
od vedomosti ale aj aj povahy si myslim
však hej ale aj zopakovat treba