z gramatiky som mala tuším že delenie samohlások, spoluhlások, dvojhlások a spodobovanie (zdá sa to jednoduché lenže som úplne zabudla tie znelé/neznelé,..) a ešte navrhnúť plagát na nejakú akciu
z literatúry to bola tuším že literárna moderna
a pozerali na mňa jak na zjavenie, lebo som si vytiahla 13tku a deň predtým, keď som vyberala štvorlístok od babky z knihy, tak bol presne na strane 13 a aj oni sa tešili, lebo tú tému za ten celý týždeň si vraj nikto nevytiahol
@majmarad to máš pravdu s tým zabúdaním ... a na tie zle veci sa kolko razy zabúda najhoršie ak sa na ne vôbec zabudnuť dá ... ale to sa zas dostavame do inej témy
nieco zo svetovej medzivojnovej prozy a z gramatiky asi prozodicke vlastnosti reci, ale vtedy som nemala ani sajn, co to je... ta gramaticka cas sa ani poriadne neodpovedala
pred siestimi rokmi som si vytiahla sturovcov a nespisovne formy slovenskeho jazyka. skoda, ze som vtedy na tie kurvy nepouzila svoj najvyberanejsi argot. strasne ma dodrbali aj ked som to vedela....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
z literatúry to bola tuším že literárna moderna