dostaneš, v septembri, až to dorobíš, ale možno by sa s výškou dali dohodnúť špeciálne podmienky, moja spolužiačka maturovala v septembri a hneď potom ju vzali, záleží od školy a či to chcú len ako doklad, alebo aj kvôli priemeru
zaalezi od vysky niektore ti dovolia aby si dorabal v septembri take lepsie ta proste vykopnu/ nedovolia ti prist na prijimacky podmienkou byva maturitne vysvecenie
Ako mohol 4 roky úspešne zvládať slovenčinu a nakoniec nezmaturovať? Ak naozaj nič nevedel, mali ho vyhodiť už dávno zo školy a ak napríklad len nemal šťastie na otázku, tak ho mali nechať prejísť.
A k otázke, bude najlepšie ak sa to opýtaš priamo na tej škole, na ktorú chceš ísť. Asi záleží hlavne od nej, či budeš môcť robiť prijímačky.
Ako,ale to si kde maturoval?!Lebo z mojej skúsenosti by som ja zmaturoval aj keby nechcem a to úplne vážne,proste nezmaturovať sa nedalo.Dalo sa to dať na 4 ,ale nič horšie nie...
no tak saq takú otázku som si vytiahol že konec, bo naša slovenčinárka pol roka chýbala a potom sme to doberali dosť rýchlo, a pri opakovaní sme sa ani k tej téme nedostali saq to chcem nejak vybaviť že sa odvolám na ničo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nic teraz. opravna skuska az v septembri.
so skolou by som sa rozlucila. no niektore vysky este robia druhe kolo..
Praca si ta pocka neboj sa Ta ti neutecie.
Ako mohol 4 roky úspešne zvládať slovenčinu a nakoniec nezmaturovať? Ak naozaj nič nevedel, mali ho vyhodiť už dávno zo školy a ak napríklad len nemal šťastie na otázku, tak ho mali nechať prejísť.
A k otázke, bude najlepšie ak sa to opýtaš priamo na tej škole, na ktorú chceš ísť. Asi záleží hlavne od nej, či budeš môcť robiť prijímačky.
No tak veľa šťastia v septembri