Chcela by som sa spýtať, či náhodou tí čo maturujete nemáte spracovanú maturitnú tému o jednom ruskom a jednom slovenskom spisovateľovi Veľmi by mi to pomohlo..Vďaka
ako konkrétne by to malo vyzerať? ja by som vedela spracovať o nejakom ruskom autorovi, mám hrubú zbierku z netu (životopisy) a ´kol 50 kníh prečítaných od Rusov, teda, ak by si chcela, len vieš... už som staršia trochu, čo presne tam má byť, to by mi bolo potrebné ozrejmiť, takéto dačo neviem, či my sme mali
Tak malo by to obsahovať informácie o autorovi, proste o jeho živote, kde pôsobil napríklad...(nemusí to byť na jednu stranu až) ...a rozpísať jeho dielo, stručne, aké napísal. A takisto aj o nejakom slovenskom spisovateľovi a po rusky :/ ...bola by som ti veľmi vďačná ak máš s tým takéto skúsenosti
Tak malo by to obsahovať informácie o autorovi, proste o jeho živote, kde pôsobil napríklad...(nemusí to byť na jednu stranu až) ...a rozpísať jeho dielo, stručne, aké napísal. A takisto aj o nejakom slovenskom spisovateľovi a po rusky :/ ...bola by som ti veľmi vďačná ak máš s tým takéto skúsenosti
A iné maturitné témy nemáte ? Ja nejak neviem nájsť ani jednu na nete xD ..a naša profáčka by ma vysmiala, keby som sa opýtala, že "z čoho maturujeme" Táto ruština, to nie je len taká sranda,,pomaly zisťujem
tak ako? napíšem ti Rusa? Slováka sa neodvažujem, maximálne tak Kukučína trošku ovládam, ale jeho dielo tak neznaju... a inak to dielo znamená rozobrať jedno významné, alebo celoživotné dielo?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov