Ahojte, nemá niekto maturitné okruhy na NOS a dejepis? Alebo aspoň minuloročné okruhy? Maturujem z týchto predmetov a vôbec netuším, čo presne sa mám naučiť do detailov. Materiály mám akurát z jednej stránky pre maturantov, ale inak nič, takže by ma veľmi
@klaudiqaaa na litiku sa učím z knihy Zmaturuj z literatúry 1 (vydavateľstvo Didaktis)- kniha je dosť ťažká, ale sú tam dobre rozpracované jednotlivé obdobia a slovinu budem asi z knihy Slovenský jazyk a literatúra( od Enigmy)
každá škola má svoje nie? ako jasné, že na 90% je to rovnaké... tak ale...
inak nechápem napr, načo sa musíte učiť z knižiek, ako "zmaturuj z blablabla", veď poväčšine sú to predmety, ktoré ste sa na tej škole 4 roky učili, 4 roky vám to (v ideálnom prípade) prednášal rovnaký učiteľ a ten vás aj bude skúšať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
do tsiek mi píš ak chceš vedieť ..
Ak chceš presné otázky, aké sú na mature, tak to každá škola má iné, pokiaľ viem, takže len zháňať od bývalých maturantov
inak nechápem napr, načo sa musíte učiť z knižiek, ako "zmaturuj z blablabla", veď poväčšine sú to predmety, ktoré ste sa na tej škole 4 roky učili, 4 roky vám to (v ideálnom prípade) prednášal rovnaký učiteľ a ten vás aj bude skúšať.
tak načo knihy, keď stačia dobré poznámky?
aj mne by sa ten dejepis hodil veru