Takže mám dilemu, do piatka si mám vybrať maturitné predmety. Matematikou som si istý, jediné čo ma trápi je dilema medzi ekonómiou a informatikou. Čo sa týka škôl rád by som ostal v košiciach a rozmýšľal som buď o FBI na ekonomickej fakulte alebo o hospo
a ešte jedna Ľudia ktorí študujete informatiku, ide sa na fakultách úplne úplne od základov programovania (chápem že tempo je rýchle) alebo sa stavia na tom že nejaké jazyky už ovládaš?
@mookie na žiadnej informatike nerátajú s tým, že základy ovládaš, keďže väčšina študentov prichádza z gymnázií.
A áno, fyzika je vždy na každej informatike (pokiaľ viem)
A ten tvoj @0 komentár sa mi nechce čítať ale matika je super vec, ja som si dal matematiku ako dobrovoľný predmet navyše, ale aj tak ma prijali na FEI skôr ako som im stihol poslať výsledky
@mookie ano, vsade kde je informatika, je aj fyzika, ale na HI je jej menej. a co sa programovania tyka, nepocitaju s tym, ze nieco ovladas, ide sa od zakladov. ale je treba vela samostudia, lebo naucia fakt iba zaklady. a tie k zadaniam/skuske nestacia (vlastna skusenost).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
A áno, fyzika je vždy na každej informatike (pokiaľ viem)
A ten tvoj @0 komentár sa mi nechce čítať ale matika je super vec, ja som si dal matematiku ako dobrovoľný predmet navyše, ale aj tak ma prijali na FEI skôr ako som im stihol poslať výsledky