Ahojte, pravdepodobne som stratila maturitne vysvedcenie! A to ho mam doma len dva tyzdne :/ Ja dufam, ze ho najdem, ak nie tak sa niekde v Prahe povaluje na zemi. JO!
Ide o to, ze ked si urobim duplikat a na zapise do skoly budu chciet vidiet orig
@h8u , no ak to bude tak to nebude problem, ja mam doma overene kopie z originalu, ja len chcem byt v tej situacii, ze si vypytaju aj original, na pozretie, lebo im nemam co ukazat....ale na pozvanke mam napisane, ze pri zapise prineste uradne overene kopie tak dufam...
Ak máš napísané doniesť kópiu, tak ti bohate stačí kópia, niektoré školy (napr. ČZU Praha) pýtajú kópiu na založenie do spisu ako aj doniesť ukázať originál. Ale to všetko je v pozvánke, ak píšu len kópiu, tak ti stačí len kópia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Takisto ja som niekde ukazovala/predkladala už pri prijímačkách a niekde im to stačí až na zápise.. Takže záleží na konkrétnej škole. no..
A samozrejme tú kópiu musíš mať overenú
Dobre dakujem vam odlahlo mi
@antifunebracka Mne sa podari vsetko na svete hadam