Som stvrtacka a na polroku mi vychadzaju 3 alebo 4 päťky, a už neviem či to stíham opraviť, čo s tým mám robiť? Pustia ma k maturite? Alebo ešte stíham na polroku prestúpiť na inú školu? Prosím poradte
@Hejter no aj by som sa ucila ale toho je tak vela ze nevim ci sa to oplati :/ @Silviaaa zo zaciatku roka som na tych predmetoch dost chybala a vsetky 3 -4 predmety su zamerane na uctovnictvo a to je to co ja najviac nemam rada, nebavi ma to a ani mi to nejde od prveho rocnika,,,,ine predmety zvladam fajn...
@jackiechanka Z čoho presne ti vychádzajú tie päťky? Viem, že sú proste predmety, ktoré človeku nejdú (matika ). Ale do polroka sú myslím ešte 2 týždne po skončení prázdnin. Skús sa teraz venovať hlavne tým predmetom, hoci aj na úkor iného, a aj keď naozaj nechceš, skús sa prihlásiť dobrovoľne. Aspoň na štvorku to snáď vytiahneš. Okrem toho, teraz sa budú písať aj písomky, takže o to ľahšie.
ja som tiez na strednej v stvrtom rocniku na polroka prepadol z jedneho predmetu a dopadol som najlepsie zo seckych spoluziakov aj tych jednotkarov co sa ucili jak mormoni aby to akoze dakam dotiahli
@jackiechanka Fúha, to máš blbé. Ja som z matiky posledné 3 roky preliezala sotva so 4 kami (a to som sa naozaj poctivo učila, ale proste som tomu nerozumela). No a prečo si sa dala na takúto školu, keď ti veľmi nejde? Na posledný ročník je hlúposť meniť školu, a naviac ešte na polroka :/ To znamená totiž úplne zmeniť prostredie, učiteľov, nabehnúť na nový vyučovací systém. Radšej sa pokús to nadrviť, hoci len na chvíľku, kým urobíš polročné skúšky, potom to môžeš pustiť z hlavy. Prípadne sa opýtaj niekoho, či by ti to nevysvetlil. Nebudeš predsa opakovať celý ročník pre pár takých hlúpych predmetov
na polroka päťku mať môžeš... ale byť tebou, tak poriadne zamakám, lebo čo nevieš teraz, bude ti chýbať aj v druhom polroku (a tam už prepadnúť nemôžeš) a na mature
ak nezamakáš tak sa pravdepodobne vidíte v septembri .. a to zrejme nechceš .. Bird ti nepomôže teda ... popros prípadne nejakých spolužiakov nech vysvetlia čo nevieš .. vypni fb, birdz a pod., sadni na riť a uč sa!
@jackiechanka hehee vidim ze na obchodnu akademiu chodis ja som tiez chodil. prepadol som ale z bankovnictva. no ani to uctovnictvo som nemal daleko k patke
ale čo by ju nepustili...moja spolužiačka na sš tiež prepadla z viacerých predmetov na pol roka a bola pripustená k mature...len nezmaturovala, ale to už je iná vec no
aj mne vychádza 5 na polroka ale z nematuritneho predmetu. K maturite ťa pustia samozrejme. Na konci roka nesmieš prepadnúť aby si mohla opustiť tú prekliatu školu!
@jackiechanka
Ja som maturoval pred rokom, a prepadol som na polroka z 3 predmetov
normálne ťa pustia čo sa bojíš a zmaturoval som na dvojky...tak sa snaž!!
Ale veď, pár mesiacov máš do matury a ty chceš prestupovať. Na tvojom mieste to dochodím. Na pol roku sa nedá prepadnúť. Aj keď budeš mať 5 na vysvedčku, tak neprepadneš, ale ak nakonci, nepustia ťa k mature a si nedokončila ročník. Potom najprv musíš skončiť ročník, až potom ťa pustia k mature.
tiez som prepadal. Tiez som bol ako ty. Jednpducho som sa ucil viac. Nic som nechapal. Skola ta do zivota maloco nauci. No hlavne, ak zamakas, prejdes. Esteze si iba na skole, keby sa ti to stalo v praci, vyhodia ta, tak viem, ze to flakas, ale ucitelia pocitaju s tym, ze ziaci su dakedy tupi
nevies podvojne uctovnictvo, to je ako matika, nauc sa vzorce a vies vsetko. A okrem ineho zmaturovat netreba na jednotku. Ucitelka mi hovorila, ze ma nepusti, ale to hovorila, aby som to neflakal. Aj sprosti sa ako tak mozes naucit. Neries druhu skolu. A netrap sa. Nematurujes zajtra. Vyhod z volneho casu zabavu a makaj. Ries si sucasne problemy, kym je cas,
Ahoj , ponúkam kompletne vypracované maturitné témy z anglického a slovenského jazyka. Ak máš záujem, alebo poznáš niekoho, kto by takúto výpomoc potreboval, kľudne mi napíš MAIL
Na cene sa dá dohodnúť, pozri linky: » knihy.bazos.sk/inzerat/5698527... » knihy.bazos.sk/inzerat/5698632...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
čo máte ine na starosti len sa učiť
@Silviaaa zo zaciatku roka som na tych predmetoch dost chybala a vsetky 3 -4 predmety su zamerane na uctovnictvo a to je to co ja najviac nemam rada, nebavi ma to a ani mi to nejde od prveho rocnika,,,,ine predmety zvladam fajn...
@Dee99 pustia ma k maturite?
Si tupá jak drevo.
Ja som maturoval pred rokom, a prepadol som na polroka z 3 predmetov
normálne ťa pustia čo sa bojíš a zmaturoval som na dvojky...tak sa snaž!!
Na cene sa dá dohodnúť, pozri linky:
» knihy.bazos.sk/inzerat/5698527...
» knihy.bazos.sk/inzerat/5698632...