Bolo to ťažké? Aké ste mali otázky? Kam sa posuniete ďalej? Odporúčate? Dám to aj keď som piča z matiky? Potrebujem nejaké vyjadrenia, lebo mám zajtra poslednú možnosť zmeniť si seminár a z ekonómie viem len fakt základné veci a myslím, že to viac využ
ja som chodila na OA čiže cele študium bolo zamerané ekonomicky a akože myslím že je to ľahšie ako chemia či biologia ale zase ako pre koho no a ty asi chodíš na gympel tak neviem ako či tam všetko preberáte alebo nie... každopádne nejako extra ťažké to nie je
ja som maturoval z eko, aj tak stále, keď som čítal otázku reprodukcny proces a makroekonomicke vystupy z toho checklistu, tak ma išlo vykotiť... všetky papiere, čo som sa učil som deletol, pozahadzoval
ja som chodila na hotelku, a tie som maturovala aj z ekonomiky + dalších 5 ekonomicky zameraných predmotov a nejako som to dala, lebo to bolo jedine čo som sa 5 rokov učila, dalej idem na Ekonomicku univerzitu ak sa podari, lebo tie prijimačky ekonomia v rámci normy a u mna matika 0 bodov V každom prípade, ked nechceš isť na medinu tak neviem či ma zmysel si davať biolu a chemiu
aj ja som maturovala z ekonomických predmetov (OA), podľa mňa to nie je ťažké a aj ma bavili, ale to je individuálne... neviem, na koľko sa líšia gymnaziálne semináre od nášho rozsahu učiva, ale myslím, že nie je čoho sa báť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov