ja mám prievan ale taký že keď si zapchám nos a tak nasilu chcem vydýchnuť alebo ako to mám povedať proste to čo niekto robí keď má zalahnuté v uchu...tak keď mi ten vzduch nemá kade ísť tak cítim ako mi ide z kútika jedného oka akoby mi ten vzduch išiel von tade
@leilla neviem ako vyzera jacmen, teda myslim, ze neviem, raz som videla take tmave v oku ( ale ja mam nieco s tym cervenym v oku ) No asi budem musiet obetovat posledne prachy a behnut do lekarne nech mi na to nieco da... len kebyze viem co to je .. aspnon :/
@chilac no hej presne, aj mne v lavom... ja mam aj sosovky, chodim bez jednej a kukam ako debil ( mam -4 dioptrie) ale z nej to nie je ...
@leilla precitala som si ten clanok, ale ja nic zapalene v tom oku nevidim, a nemam to pri kraji mihalnice, ono to musi byt niekde ,,vzadu,, alebo co, lebo ma to reze v rohu oka .. neviem to dokelu ani dobre popisat :/ ...len mam chut si vylupnut oko uz tyzden :/
a to máš vnútri v oku? akože úplne v oku? alebo len tak niekde okolo oka?
ja mávam z času na čas také, že ma to bolí a okolo mihalnice jednej alebo dvoch mám takú červenú hrčku, ale zvnútra. a na to mi pomáha ophtalmo septonex mastička, do dvoch dní to mám potom preč. podľa mňa by si si mohla skúsiť vypýtať v lekárni to, je to protizápalové..
no tak asi si dosť dobre neviem predstaviť, čo myslíš. to, čo píše @7 je skôr ten jačmeň, a ak to máš už týždeň... tak to by ti teoreticky prešlo aj samo už za taký čas...
a iba ťa to bolí? "nehnisá" ti nič? lebo ako radšej by si si mala nájsť čas na očnú, lebo mala som ja raz zápal spojiviek... a to bolo fakt tragické. 3x denne masť v očiach, som bola celý deň odpálená, lebo som mala oči zalepené masťou a hovno som videla, tak som ani nič nemohla robiť......
@transplantovana no vo vonkajsom okraji oka, teda v tom rohu, ma nieco pri zmurkani, nieco mi tam zavadza, ale nemam tam hnis, ani nic ine, len mi tam nieco zavadzia a neviem co. Pojdem do lekarne a opytam sa na nejaku masticku do oka...
@leilla ani ja to neviem poriadne vysvetlit, lebo neviem co to tam mam nic mi nehnisa, len mi proste nieco zavadzia pri zmurkani a lezie mi to neskutocneeeeeeeeee na nervy, ani to neboli, ale je to otrava no :/ ... vo vonkajsom okraji oka ma furt nieco otravuje a uz som aj plakala, aj si tam davala kusok vreckovky a nic.. nechpaem proste
Ja by som si rada nasla cas na ocnu :/ ale neivem kedy, teraz som v Brne a kvoli zapoctom a skuskam sa domov teraz nedostanem :/ s tym casom je to strasne :/
Ten zapal ocnych spojoviek, to viem co mas na mysi, to raz sme boli na skolsom vylete a tam to mali skoro vsetci, mna to nastastie obislo, a to mali vsetci cervene oci a karpinove cele a tak ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» lesk.cas.sk/clanok/28623/tr...
kvapky do oka a pár dní vydrž. to prejde.
@chilac no hej presne, aj mne v lavom... ja mam aj sosovky, chodim bez jednej a kukam ako debil ( mam -4 dioptrie) ale z nej to nie je ...
@forte jaaaj, tak to je asi nieco ine...
ja mávam z času na čas také, že ma to bolí a okolo mihalnice jednej alebo dvoch mám takú červenú hrčku, ale zvnútra. a na to mi pomáha ophtalmo septonex mastička, do dvoch dní to mám potom preč. podľa mňa by si si mohla skúsiť vypýtať v lekárni to, je to protizápalové..
no tak asi si dosť dobre neviem predstaviť, čo myslíš. to, čo píše @7 je skôr ten jačmeň, a ak to máš už týždeň... tak to by ti teoreticky prešlo aj samo už za taký čas...
a iba ťa to bolí? "nehnisá" ti nič? lebo ako radšej by si si mala nájsť čas na očnú, lebo mala som ja raz zápal spojiviek... a to bolo fakt tragické. 3x denne masť v očiach, som bola celý deň odpálená, lebo som mala oči zalepené masťou a hovno som videla, tak som ani nič nemohla robiť......
» www.choredieta.sk/index.php/oci/z...
Ja by som si rada nasla cas na ocnu :/ ale neivem kedy, teraz som v Brne a kvoli zapoctom a skuskam sa domov teraz nedostanem :/ s tym casom je to strasne :/
Ten zapal ocnych spojoviek, to viem co mas na mysi, to raz sme boli na skolsom vylete a tam to mali skoro vsetci, mna to nastastie obislo, a to mali vsetci cervene oci a karpinove cele a tak ...