Až príliš často A väčšinou hlavne v tej najnevhodnejšej chvíli. Napríklad na strednej sa mi vždy začalo štikútať počas hodiny matematiky a to bolo dosť počuť, keďže tam vždy bolo hrobové ticho. A vždy sa mi spolužiaci smiali. Raz ma dokonca matikárka poslala von z triedy, že nech sa vrátim, keď mi to prejde :/
úplne najviac si spomínam, keď som v Grécku bola posledný mesiac, dva dni po sebe som mala takú štikútku, že aj dve hodiny vkuse, ozaj všetko som vyskúšala, a akurát to boli hodiny keď mi tak chodilo najviac ludí a bolo to hrozné a tak silno sa mi štikútalo! najprv si ľudia mysleli že som si grgla, pozerali jak blbý a keď som štikútla druhý raz začali sa so mnou smiať
ale keď tam nad tým rozmýšlam ja mám s týmito štikútkami galibu veľkú už odmalička- normálne si pamätám že jak malé decko som došla za maminou že nech ma zbije aby som začala plakať aby mi konečne prešla štikútka
@hereiam To by som mohla skúsiť, mne obyčajné pitie vody na štikútku moc nepomáha Vlastne mi nepomáha skoro nič. Ak raz začnem, neviem tak ľahko prestať.
@tasha5 Ja keď začnem štikútať, tak všetci okolo mňa krútia hlavami, že nepoznajú nikoho kto by to mal také ako ja (silné/dlhé/časté), preto som sa spýtala. Popravde som nečakala, že s tým má toľko ľudí problém
@stenatko ja tiez niekedy moc castom niekedy poozriva dlha pauza chcela som napisat ze kto nemava dlho mava kratku a o to castejsie ale asi nie ked hovoris ze ty najviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ak iba 1 tak to nie je stikutka ale prehltnutie bubliny vzduchu
Folt. ... ?
@tasha5 Ja keď začnem štikútať, tak všetci okolo mňa krútia hlavami, že nepoznajú nikoho kto by to mal také ako ja (silné/dlhé/časté), preto som sa spýtala. Popravde som nečakala, že s tým má toľko ľudí problém
ale škoda že to mám tak rád, všetko chilli