ja nie, kamoska bola nejake 2 tyzdne od svojho, a to sme sa ani nevidavali moc a vidim aka zufala by som nechcela byt bez tej ,,polovicky,, svojej .. chore niekedy
Dva týždne... cesta do zahraničia...bolo to zlé, veľmi, veľmi zlé a čaká ma to zas... Najhoršia je tá diaľka, keby že sa len nevidíme je doma a ja som na tom zle nič mi nebráni za ňou skočiť... vlastne ani v cestovaní do zahraničia nie je zábrana, iba ak finančná no
105 dní a to preto, že nás delí 2420 kilometrov a stredozemné more a bol a zase je to pocit strašnej samoty, kedy vám chýba jeho prítomnosť pri všetkom, čo denne robíte...
v minulom vzťahu cez tri týždne cez letné prázdniny, prvý týždeň mi neskutočne chýbal, druhý mi to začalo byť nejak jedno až nakoniec som zistila, ako mi je dobre bez neho a potom, keď som sa vrátila, tak som ani nemala chuť sa s ním stretnúť takže, nám to neprospelo, mne to akurát len načalo myšlienky, či s ním vôbec chcem byť
týždeň,bola som na dovolenke, ale každý deň mi napísal úžasne romantickú sms takže dalo sa to prežiť a keď som sa vrátila trávili sme spolu ešte viac času ako predtým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
netrapilo ma to velmi
už som aj zabudla, ako vyzerá