Ahojte mam taky problém že som zabudol heslo od mojho pokec účtu a neviem z akých príčin ma facebook žiada o nejakú aktivaciu z emailu ...
Neviete po kolkých mesiacoch to azet maže ?
Prosím fakt teraz nemožem nič na fb robit ...
rada c.1) nepouzivat mail pokec ako primarny mail pre ostatne registracie
rada c.2) obnova hesla
rada c.3) neda sa ti zmenit kontaktny mail na FB ucte a cez ten to aktivovat
rada c.4.) ucet FB si mozes aktivovat aj cez telefonne cislo
mne tiez FB vypisuje, ze mam neplatnu mailovu adresu... dam zavriet a pouzivam si normalne stranku dalej... netreba riesit
a co sa tyka pokec mailu... neviem, ako dlho si tam nebol, ale skus si dat vyziadat nove heslo... a uz nepouzivaj pre aktivne socialne siete neaktivne maily... jednoducha rada...
@kitty7 ono nielen to je na pokeci ze heslo problem, ja som tam nejake roky nebol, isiel som a ze neexistuje uzivatel, oni to zmazali ked neviem ci dva roky sa neprihlasis, a mojej ucet ma nejaka z brezna, ale tak svoje uceli splnili nech prinesu aj inym stastie a uz tam nieje ani po co chodit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Tak si ho jednoducho obnov ... » prihlasenie.azet.sk/obnova-hesla...
rada c.2) obnova hesla
rada c.3) neda sa ti zmenit kontaktny mail na FB ucte a cez ten to aktivovat
rada c.4.) ucet FB si mozes aktivovat aj cez telefonne cislo
a co sa tyka pokec mailu... neviem, ako dlho si tam nebol, ale skus si dat vyziadat nove heslo... a uz nepouzivaj pre aktivne socialne siete neaktivne maily... jednoducha rada...