8.marec sme dlhe roky poznali ako medzinarodny den zien, no niekto povedal,ze len kriesime komunizmus,preto sa mnoho ludi od tohto sviatku zacalo distancovat (a to nechcem spominat vyjadenia feministiek.....).rano som vstala s nadhernym pocitom,ze sa moz
ja mam kamosa z gruzinska a tam sa MDZ oslavuje vo velkom, vyzdobia sa ulice a oslavuje sa... ked sa ma spytal ci som bola oslavovat MDZ niekde vonku tak som len vyjavene cumela, dalej mam kamosa z talianska, tam je situacia podobna ako v gruzinsku, zeny si ten den uzivaju a vecer sa idu bavit na disko... to len u nas sa na to sere... ten sviatok s komunizmom nema nic spolocne!
No ja som si ho oslavila patricne. S babami sme si isli vecer sadnut do baru, zabavili sme sa. A navyse ak chce niekto oslavovat namet si vzdy najde, a ked si myslia ze ked zrusia MDZ tak sa nebude oslavovat tak sa velmi mylia. Ja som oslavovala a mali ste aj vy ostatne.
ja som ani nepostrehla ze bol tento den..lebo nikto si na mna nespomenul...vidite,aky su ,,kamarati,,?...boze,co by som dala za to aby ma niekto niako prijemne prekvapil...ale to pochybujem....to iba moj priatel,ktoreho touto cestou pozdravujem,AHOJ MOJKO,aj ked mi sice nerozumies....on ma stale prekvapi,ak mu poviem,ze mi ide na nervy tak sa pozrie takymi ockami a povie:,,Mam chut zabit sa,,....to je prekvapenie,ze?..ale aj on na mna niak zabuda!Co to ma znamenat?!!
Tieto dni už pre mňa nehrajú žiadnu rolu, ani deň mužov neexistuje. Ja si ženy vážim celý rok, ženy su stelesnením anjela, preto sa treba 366 dní v roku a 25 hodín cez deň o ne starať a vážiť si ich, že ich máme. Bez žien by sme boli stratení.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ďakujem vám, že ste ;o*