ahojte! medici alebo tí,čo sa chystajú na medicínu,z čoho ste sa učili?:teda viem že z kníh zo školy a vzorových testov ale myslím niečo ako zmaturuj z chémie-biologie?potrebovala by som niakú knihu kde je komplet všetko učivo zrozumitelne,systematicky
presne ako hovori @3 , otvoril som ju iba raz... a teraz je v sufliku... ucit sa treba z tych 6tich gymnazialnych biologii a na chemiu som sa pripravoval z tiez starych 3 chemii + ich dodatky... netusim ako sa volali, tu biolu by som este nasiel no viem ze je uz na nete nezohnatelna a neda sa kupit, jedine z druhej ruky, a o tej chemii uplne pochybujem ze ju niekto ma na predaj.
Kazdopadne som nevymyslal nic zbytocne, ucil som sa co bolo v tych knihach + sylaby a som tam, kde som chcel byt
Zlá kniha ! veľa veľa veľa chýb ! Zmaturuj z chémie je vraj dobrá, ale to ti na prijímačky na medicínu vôbec nestačí !... ako už bolo spomenuté najlepšie je 6 gymnaziálnych biológií, kde mimochodom sú chyby tiež a z chémie tie tri staré komunistické knihy (tie treba na medicínu do Martina)... a určite Podklady na danú fakultu kam chceš ísť, ak si tým prejdeš čím viac tým lepšie urobíš ich úspešne.... a plus ak máš zálusk na Čechy tak fyzika !.. najlepšie 4 staré hrubé fyziky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
je táto kniha dobrá?
Kazdopadne som nevymyslal nic zbytocne, ucil som sa co bolo v tych knihach + sylaby a som tam, kde som chcel byt