Medicici, našiel som si brigádu v kuchyni, kde pracujem s horúcimi jedlami a často sa stane, že sa popálim. Chcem sa vás spýtať, či tie popáleniny na prstoch môžu a budú mať nejaký vplyv na moje ďalšie pôsobenie v medicíne predovšetkým v oblasti chirurgie
Tak si daj rukavice a problém vybavený? Alebo sa nejako inak chráň ale podľa mňa sa v oblasti chirurgie a pod. nemáš uplatnenie nakoľko máš drevené ruky A tam nemôžeš byť drevený
no veď ja mám šikovné pacinky, lenže občas netrafím rúčku od pece, občas musím chytiť horúcu pizzu a pod. ale inak si fandím musím to nejako vymysleť, možno vidlička na pridržanie ?!
No ono casom mozno budu azbestove a uz ta to palit nebude (cim nehovorim ze to musis robit naschval ale zvyknes si...ale ako chirurg by si mal mat predsa trosku pozornejsie rucicky clovek by sa nechcel pod takym ocitnut na operacke
A nepec si paprcky lebo mozes prist o odtlacky a cit v prstoch...aj ked to by si asi musel viac opekat neviem neskusala som
@sianagirl245 veď ja by som aj tú pizzu robil chirurgicky, len zákaznici nechápu môj postoj ale vďaka za rady.... teoreticky ma len teraz MEDIciCI napadlo - veď sa skoro všetko robí už nástrojmi a pokiaľ sa netrasú ruky a človek vie odhadnúť silu a pod - je cit až tak dôležitý ? O.o napr. sa mi zdá, že Fisher robil judo neŽ šiel na medicicinu... a teraz zobral od cigáňov úplatok, ale to je vedlajšie Čo vy nato ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A nepec si paprcky lebo mozes prist o odtlacky a cit v prstoch...aj ked to by si asi musel viac opekat neviem neskusala som
clovek rychlo zabuda