Ahojte,
chcem sa opýtat, či je dobré sa začať učiť otázky na LFUK , rok vydania 2014 , ked maturujem v 2016. Je možné, že sa tie otázky zmenia alebo ich menia po pár rokoch?
ďakujem za info
Kedže maturujes 2016 robíš prijimacky na sk rok 2016/17 ale ok
A nie nezmenia, max par otázok aby popredavali viac podkladov takze sa kľudne mozes učiť tieto
Ahoj. Ja sa pripravujem tento rok na Brno a Prahu. Prvy polrok som tomu moc nedala, no teraz som sa na to naplno pustila. Podla mojho nazoru je zbytocne ucit sa 2 roky dopredu, ver mi, bude Ti to neskutocne liezt na mozog. I ked na druhej strane, budes ich vediet na 100%, no to sa da zvladnunt naozaj za ten jeden rok. Skor by som sa na Tvojom mieste zamerala na bio/chem na hodinach, ked tak si pozerala nieco navyse, no s modelovkami by som este nezacinala. Ale to je len moj nazor
ja si tiez myslim, ze je to strasne skoro. pokial si aspon trosku sikovna a mas aspon trosku dobru pamat, tak sa zacni ucit az neskor, najlepsie na zaciatku skolskeho roka, kedy tie prijimacky budes robit. ja tento rok maturujem a ucim sa, sice som mozno pozadu, ale verim si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A nie nezmenia, max par otázok aby popredavali viac podkladov takze sa kľudne mozes učiť tieto