Keď niekto študuje medicínu v česku v angličtine tak v akom jazyku potom praxuje? resp. musí sa potom učiť všetky veci v angličtine(+ latinčina, to je jasné), ale aj v češtine??
a preco by si tam siel studovat po anglicky, ved slovaci sa neberu ako zahranicni studenti. Ja chcem ist do Prahy a treba sa to naucit po cesky no s cim mam zatial dost problem ale snad sa naucim
@sorum v dansku, ako aj vo vsetkych skandinavskych krajinach ti štúdium platí štát (na verejných školách).. pre všetkých európskych študentov.. pozri stranku » www.scandinavianstudy.com/cs/... len je tam všetko ostatné veľmi drahé (ubytko, jedlo, ...) ale vacsina studentov tam pracuje okolo 15-20 hod tyzdenne a min hodinová mzda je 13 eur... a so štipkom by ti mohli prispieť na ubytko...
moja vysnívaná škola je v NY... ale asi si pojdem spravit bakalára do danska a potom dalsie roky tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
moja vysnívaná škola je v NY... ale asi si pojdem spravit bakalára do danska a potom dalsie roky tam