Takže, určite ste v poslednej dobe zachytili vlny záujmu o zdravie, zdravú stravu, naťahovačky s farmaceutickým priemyslom, očkovanie, prevalenie škodlivosti jednotlivých liekov, alternatívna medicína, množstvo tohto ročných publikácií počínajúc dobou jed
na konci som nacrtla dve otazky neurciteho povodu no islo mi hlavne o postrehy ostatnych studentov. Studujem medzinarodne vztahy a politologiu, mala som nejake ocakavanie a momentalny stav studia je o dost odlisnejsi od mojej povodnej predstavy. chcela som vediet ci su tu studenti mediciny co sa zaujimaju i o zdravie a pomaha im ich vedomostny zaklad ktori im daju na skole s lepsou interpretaciou jednotlivych informacii(k teme ktoru som opisala) a tiez som zvedava co na to studium hovoria a tak...
Ja som sice len 2. ale myslim si, ze vela teoretickych predmetov tjn prve 3 roky su ozaj dolezite a ozaj ich treba ovladat, to ako sa neskor intepretuju do kliniky v modernej medicine je podla mna nespravne a uprimne vacsina z tej vyucby pre mna bude akurat kontraproduktivna, kedze pohlti cas a budu sa do mna natlacit veci, ktore uz pravdou nie su alebo su zle intepretovane
Samozrejme, ze aj medzi teoretickymi je hromada zbytocnosti ale to urcite bude vsade tak. A to, ze je clovek lekar, ze mal na skole aj same Acka, vobec nemusi znament, ze sa rozumie zdraviu. Praveze vacsina by som povedal, ze sa nerozumie zdraviu ale akurat svojmu oboru a nejakej velmi uzko vyseknutej casti.
Podobny nazor bude mat mozno tak 5% z medikov, preto v realnom zivote sa s nimi o tom vobec nebavim
Nemám pocit. že by medici alebo čerství absolventi medicíny na toto vedeli odpovedať. Skôr len v rovine uváhy, ako ti na toto môže odpovedať niekto, kto nemá žiadnu prax?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Samozrejme, ze aj medzi teoretickymi je hromada zbytocnosti ale to urcite bude vsade tak. A to, ze je clovek lekar, ze mal na skole aj same Acka, vobec nemusi znament, ze sa rozumie zdraviu. Praveze vacsina by som povedal, ze sa nerozumie zdraviu ale akurat svojmu oboru a nejakej velmi uzko vyseknutej casti.
Podobny nazor bude mat mozno tak 5% z medikov, preto v realnom zivote sa s nimi o tom vobec nebavim
(5%)