..chcela by som vedieť aké máte skúsenosti so štúdiom medicíny... čo všetko to so sebou obnáša...a hlavne..:aké musím mať známky aby som sa tam dostala.. tak veľmi o nej snívam.. ale nie som si istá či na to vôbec mám...:/ už máme v rodine 5 lekárov v rô
@1 mam sto chuti ti nieco povedať,ale racsej budem ticho!
@0 obn83a to vela....mozes mat aj 4rky na vysvecku,ked spravis testy,si tam.avsak,skus racej cesko-tuto medicina nestoji zanic,ibaze v martine,avsak tam ma sancu kazdy 11sti,kdezto v ba ma sancu kazdy 7-ale ta zevraj je taka,selijaka.cil je nova,na szu -15hlav na jedno miesto,zevraj je nova a kvalitna....avsak lekari tu maju male platy,ale je to krasne povolanie,spolu s farmáciou,aj medicinou ci veterinou...
poznamka:tento rok sa hlasilo 2500ludi na LF dk BA,a vzali cez 30
@5 ja som chcel veterinu,avska uplatnenie nie je bohvieake.... no,tak sa pokusim na farmáciu..inac na lekarsku fakultu mas realnu sancu-az polovicu z prihlasenych-beru na 1.LF do ceska-t.j 750ludi,ale pop rvom rociku tam 25Oostane.ale medicina je fakt narocna,testy su oproti tomu nic....videla si anatomiu,co sa musia ucit?
@6 co mas t yza skolu?nie vsetci sa jeb* na socio,pravo,marketing a nwm coooo....len zavidis jej co studujes?
@8 to je jedno čo študujem, je to niečo čo som študovať vždy chcela a socio pravo ani marketing to nie je a závidím, trochu, niečo, ale nemenila by som.
obnáša to dosť a je náročne sa tam dostať aj udržať, len tí ľudia ktorí sa tam hlásia a vždy bude niekto lepší ako ty, to pamätaj. na Slovensku skús Martin alebo Košice, Bratislava vraj pracuje v otrasných podmienkach a bola o tom tuším aj nedávno reportáž. keď tak skús ešte farmáciu alebo veterinu...btw: » www.sme.sk/c/4328420/kosic... i keď je to dávnejší článok, nedávno to získala aj košická farmácia teda ak by si uvažovala aj nad farmáciou odporúčam skôr Košice
@spomienky7 jasné že som videla... krstný otec lekár.. vlastní knihy anatómie.. pozerala som si ich.. ale tak.. myslím, že ľudia čo to študovať naozaj chcú tak to zvládnu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@0 obn83a to vela....mozes mat aj 4rky na vysvecku,ked spravis testy,si tam.avsak,skus racej cesko-tuto medicina nestoji zanic,ibaze v martine,avsak tam ma sancu kazdy 11sti,kdezto v ba ma sancu kazdy 7-ale ta zevraj je taka,selijaka.cil je nova,na szu -15hlav na jedno miesto,zevraj je nova a kvalitna....avsak lekari tu maju male platy,ale je to krasne povolanie,spolu s farmáciou,aj medicinou ci veterinou...
poznamka:tento rok sa hlasilo 2500ludi na LF dk BA,a vzali cez 30
ja skusim racej farmáciu
ale ináč ja vám iba závidím
ja tiez chcem ist, pricom som sa pominule roky biolu a chemiu neucil ale verim tomu, ze to dam
@6 co mas t yza skolu?nie vsetci sa jeb* na socio,pravo,marketing a nwm coooo....len zavidis jej co studujes?
to som fakt zvedavá!
niekto to musiť robí
polka z tých, ktorí aj začnú, to neskončia
a polka z tých , ktorí to aj skončia, budú aj dobrí lekári
ale z niečo sa to vyselektovať musí