Tak ja sa tejchémii vyhýbam čo to ide... aj ked to liečenie trvá kus dlhšie aspoň mám zo seba dobrý pocit že som do tela nenapchal sračky a som zdravý takisto
vždy sa snažím prírodnú ale keď to už proste nejde tak idem k doktorke. Tak lebo ak mám problém so srdcom tak neviem aké prírodné lieky by som mala na to použiť
Farmaceutický priemysel do nás len cpe tony liekov..a kolkokrát aj také,ktoré nezaberajú/majú horšie vedlajšie účinky než tie pozitívne. Najlepšie ked vám obvodná doktorka pri každom kašli dáva teraflu alebo len tie ATB na ktoré ma zmluvu.
@greyness a aj ked je to z obchodu ako z obchodu.. u nás v rk je taký všeliake indianske maky tam majú a tak a dosť intezívny rozhovor som tam viedol s tou ženou a niektoré tie byliny susšené čo tam majú isto v nich chémia nieje a aj keby túžim po orignále do afriky,venezuely a nwm kde ešte nemám možnosť ísť
@barky nie. ale to akože teraz mi povedz, čo si mám dať na herpes? akú bylinu? proste preto do seba dávam riboflavín (tabletka-chémia) lebo neviem o ničom inom
há, preto si ja dám liek. lebo, ked neviem akú bylinu tak jebem na to...
@greyness čajovníkový olej hej je to z lekárne ale je to čisto prírodný extrakt bez žiadnychvedlajších účinkov skúsil som to aj konzumovať či je to pravda .. len to strašne cítiť takže si to nedávaj na kožu ked pôjdeš napr von..a dokonca ked vidíš že sa ti už niekde tvorí herpes a pár dní predtým to večer ptorieš máš rovno takú malú chrastu
@barky jááj. toto smrdí strašne! ale používala som to ale nepomáhalo ale vlastne používam na to aj prírodné liečivo. dávam na to propolis rozpustený v alkohole
neznášam lieky, ATB, rôzne prijebané analgetiká a podobné sračky preboha. všetko sa dá vyliečiť prírodnou cestou, všetko všetko všetko a každá choroba je len odrazom psychiky a ide mi na nervy že to ludia nevedia pochopiť a laduju do seba hory tabletiek.
v živote som do ust nestrčila atb a v živote ho tam nestrčim aj keby mi neviem čo bolo, aj keby som rakovinu dostala ta sama si ju vyliečim lepšie než s tuctom chemoterapií ty kokos.
Ja bývam chorá možno raz za tri roky, ale keď už som, tak som riadne a vtedy by som zožrala hocijaké tabletky čo máme doma, len aby to zabralo. A všelijakým tým bylinkám neverím, neznášam bylinkové čaje
@barky osobne pravdepodobne ani rakovinu by som neliecil liekami a roznou "modernou" medicinou , maximalne volaky multivitamin teda ak to povazujes za lieky.
napise, ze bylinky nunu ale prva migrena a jebe do seba panadoly
ja som nehlasoval ani za jedno, lebo ked je napicu vyuzivam normalne lieky, ked nie je snazim sa ich nezrat vobec, cize skor ta prirodna. ale tvrdit stritkne jedno, to by som si o sebe musel mysliet, ze som kokot
lebo bylinky my ass, ked mas zapal pluc tak ti bylinky zjedia kokot akurat a nie ta vyliecia
@barky od teba nechcem lebo viem ze ty si takyto saman ale henti ostatni to podla mna vrchol prirodnej mediciny u nich bude ze si spravia sypany caj miesto sackoveho
@majys tak chripka sa da, ide vlastne iba o oslabenie imunity a na virusove ochorenia aj tak nie su nejake antiviritoka extra proste. ale zase fakt proste sa mi zlomi noha komplikovane tak to nejde liecit tak, ze tyzden mi na to niekto bude grcat a oblievat blatom
@majo uhral uhral mne naposledy doktorka tak predpisala antiobiotika ze matka povedala ze dvakrat mensie davky davaju tazkym stavom v nemocnici tak som si ani po ne ani nebol ... a som tu zivy a zdravy
@barky ja som to tusil lebo birdzaci radi hlasuju za hentake veci vselijake alternativne, ekologicke, protikorporatne aj ked v skutocnosti zeru ibalginy polievkovou lyzicou
@n0win0u ja som to skôr myslel tak lebo máš takých ludí čo kýchnu a už do seba hádžu tabletky a tak a aspon väčšinou majú ludia tie lightové choroby ako tažké stavy tak preto so msa pýtal
@nowic neviem ci to bola chripka, to som len tak do vetra povedal. bola to nejaka chujovina, teploty jak rit, hrdlo som mal uplne odpalene ze som ani caj nedokazal lognut, proste maximalne off som bol.
nie som casto chory...pri prechladnuti pijem caj s medom, popr. si dam coldrex s medom...ked ma uz fakt silno boli hrdlo, vezmem aj nejaky sirup od kaslu, ale lyzicka medu mi pomoze vacsinou viac ako ten sirup...popr. sa napijem alpy alebo sa idem opit absinthom (par krat mi to pomohlo, par krat este zhorsilo)
ale ked uz mam chripku, teplotu, boli ma hlava, tak berem tie antibiotika od doktorky..ale to tak raz za 2 roky sa mi stava
ono, moze sa stat, ze si ludia myslia, ze sa z chripky vyliecili cajom a potom neskor sa to moze este zhorsit..
a mojho spolubyvajuceho frajerka zere skoro kazdy den panadol, lebo stale ju vraj boli hlava...a uz aj on je od nej taky, minule sme boli na obed na halusky, jedol ich na lacno a hned sa bavili o tom, ze su mastne, ze musi si hned ked pride domov dat pankreolan
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
lebo čaje a mastičky sú čo?
či byliny zo záhradky,lesov,lúk je podľa teba chémia?
há, preto si ja dám liek. lebo, ked neviem akú bylinu tak jebem na to...
Ked som chory, dam si maximalne caj (ak sa to pocita za tu druhu moznost, tak teda druha moznost) ale inac nic.
Do lekara/lieky v akejkolvek forme beriem az vtedy, ked je to uz fakt, fakt zle.
v živote som do ust nestrčila atb a v živote ho tam nestrčim aj keby mi neviem čo bolo, aj keby som rakovinu dostala ta sama si ju vyliečim lepšie než s tuctom chemoterapií ty kokos.
bylinky powaaa!!!
a zbožňujem čaje a bylinky a rôzne také srandy a zázvor a tak
napise, ze bylinky nunu ale prva migrena a jebe do seba panadoly
ja som nehlasoval ani za jedno, lebo ked je napicu vyuzivam normalne lieky, ked nie je snazim sa ich nezrat vobec, cize skor ta prirodna. ale tvrdit stritkne jedno, to by som si o sebe musel mysliet, ze som kokot
lebo bylinky my ass, ked mas zapal pluc tak ti bylinky zjedia kokot akurat a nie ta vyliecia
ked som mal chripku tak som dostal volake antibiotika s nazvom na 3 riadky, no a fakt si neviem predstavit ze by som to uhral s pazitkou
@etelnair ale to hej máš recht s tým čajom ja som ani neakal že prírodná prebije klasickú
@barky ja som hentie nedozral, polku balenia som dakde stratil, ale ta polka fakt stacila.
@barky akože prečo by si dával lieky proti mne?! akože chceš povedať, že čo?!!????
ale ked uz mam chripku, teplotu, boli ma hlava, tak berem tie antibiotika od doktorky..ale to tak raz za 2 roky sa mi stava
ono, moze sa stat, ze si ludia myslia, ze sa z chripky vyliecili cajom a potom neskor sa to moze este zhorsit..
to mi uz pride chore taketo spravanie
ctrl+f => Liečivé účinky
Podla vsetkeho by ju mohol uzivat aj @sqash na stavy uzkosti po brcku