a z coho chces maturovat ak nie z bioly a chemie ??? jedine tak fyzika by ti mozno presla ...kedze na medine mas aj biolou a chemiu potrebujes vediet to co mas na mature ....ja chodim na medinu a urcite nelutujem ze som maturovala z chemia a biologie
@livinka113 no napriklad nie kazdy chodil na gymnazium alebo na zdravotku ze by mal na maturite tieto predmety... podla mna je 14-15 rokov priliz skoro na to aby niekto mohol vediet co chce v zivote robit a ked si zvoli zle, nech ma sancu aspon na vyske
@sandy114 no a na to su gymple nie ?? ani ja ked som mala 14 nevedela ze chem ist na medinu a biologia ma absolutne nezaujimala na to su gymnazia ze sa rozhodnes na co ches ist ..
presne tak ako hovori @tysha , neviem teda ci je to taky problem pozriet si to na ich strankach, ale na kazdej jednej stranke hociktorej LF na slovensku mas jasne napisane, ze jedinou podmienkou je ukoncene stredoskolske vzdelanie a uspesne absolvovanie prijimacich skusok ... keby to tam bolo nejak zamotane, tak nic nepoviem, ale tak...
@livinka113 napriklad mna z istych dovodov na zakladnej skola vobec nebavila... dovodom bol kolektiv idiotov, ktory museli niekoho sikanovat, preto som sa skole vyhybala a ked som tam uz bola, tak som malo co vedela... preto som nemala sancu dostat sa na gymnazium, skoncila som na obchodnej kde som prechadzala s PVD alebo vyznamenanim... ale nematurovala som ani z chemie ani biologie a keby som chcela ist na medinu tak sa tie predmety nadrtim po maturite co najviac sa bude dat aby som urobila prijimacky, ale ze by ma odmietli na zaklade toho, ze som mala maturitu z ekonomiky a manazmentu, to by mi prislo dost nefer
najvyhodnejsie mas maturovat z bioly a chemie, bo ucivo na maturu mozes viac menej vyuzit aj na primackach ... a teda cely maturitny rocnik makas na tychto predmetoch ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
(Ale inak ti želám veľa šťastia bez silného základu chémie a bioly zo strednej)
inak zda sa mi to alebo poslednu dobu je strasne vela diskusii o VS a hlavne o medicine?
brať berú, no silno pochybuj o tom, že pokiaľ nie sú biológia a chémia (aj fyzika by sa zišla) tvoje hobby, že tie prijímačky zvládneš...
ale nechcem nikoho deptat
dva mesiace, alebo mesiac nestačí na "nadrvenie" celej gymnaziálnej chémie a biológie... to určite...
a ja si myslím, že mesiac bohate stačí
btw prijímačky sú to najľahšie čo ťa postretne na ceste za titulom MUDr. (čím nechcem povedať, že prijímačky sú ľahké)
je jasné, že prijímačky sú to najjednoduchšie, také slabé intro na ceste ku titulu...
dobre viem, aké ťažké je učiť sa na prijímačky niečo úplne iné, ako sa učím v škole... ale tak, každý podľa seba...
btw. ty si maturovala z niečoho iného a šla na medinu?
nie, ja som tým chcela povedať len toľko, že podľa mňa sa za mesiac dá naučiť gymnaziálna chémia, rovnako ako dejepis, geografia, čokoľvek ..
teraz na to moc nemám čas, ale niekedy na odreagovanie kľudne