Ma volakto medusu? A ako si ju daval robit normalne v studiu alebo freestyle ? Lebo ja rozmyslam ze mi to kamarat prepichne tak ci su tam volake mega rizika pritom?
tak riziká sú. o medusa piercingu sa vravievalo že tu sa nachádza bod smrti a že ak ho zasiahneš v tom momente zomrieš. (nepočula som že by sa niečo také fakt stalo) ale je tu istý nerv , ktorý keď nejakým spôsobom sa naruší tak ti vraj môže poklesnúť pera
a isto si daj najprv dlhšiu tyčku, aby ti to dýchalo. lebo ak budeš mať malé je pravdepodobné že sa ti to zapáli. a treba sa o to starať každodenne a hlavne si to čistiť
bod smrti nemyslela si nahodou bludivy nerv? ked vraj ten je drazdeny, tak moze dojst k zastave srdca, ale to uz neviem ci je pravda... ale ten je tak trochu inde
@r3drum toto je aj moj nazor inak ...alebo keď trepu, že si možem enjaky nerv poškodit..šak v salone si nakresliš kde chceš a on ti to tam prepichne a nič o enrvoch mi nikdy nevravel O.o ..takže v klude aj kamarat ti to može...a ked bude dodržiavat hygienu akože nvm čo sa može stat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
neprepichovala som si to v salóne.
tak riziká sú. o medusa piercingu sa vravievalo že tu sa nachádza bod smrti a že ak ho zasiahneš v tom momente zomrieš. (nepočula som že by sa niečo také fakt stalo) ale je tu istý nerv , ktorý keď nejakým spôsobom sa naruší tak ti vraj môže poklesnúť pera
a isto si daj najprv dlhšiu tyčku, aby ti to dýchalo. lebo ak budeš mať malé je pravdepodobné že sa ti to zapáli. a treba sa o to starať každodenne a hlavne si to čistiť
a neriskovala by som prepichovanie kamarátom
mne a sa to ale vobec nepaci...
-.-"