dakujem uspavanocka pocula som od kamosky, ze jej znamy tam isiel a skaratka vraj vela ludi malo uz prichystane obalky, tak preto sa pytam, ze ci ma vobec sancu sa tam dostat aj niekto z menej solventnej rodiny
Nehovorím,že to nie je pravda,ale treba takéto veci brať s rezervou, ľudia,ktorým sa prijímačky nepodaria majú často tendeciu zhadzovať to na takéto veci
moje kamaratky aj spoluziaci na mojej skole tam boli na prijmackach a vsetci boli prijati a nikto nedaval uplatky. len je tam natresk a vsetci si automaticky myslia ze musis platit ale skor si mylim ze je to tak ako hovori @4
@amirai neviem no, ale UMB má veľa škandálov v posledných rokoch aj, čo sa týka prijímacieho konania. Osobne zúčastnil som sa pred takými 4-5 rokmi prijímačok nie MV, ale na právnickej fakulte a výsledky boli veľmi čudné a nie je to tým, že som sa nedostal, ja som urobil aj tam, i keď priznám, že odretými uškami. obálky som nevidel samozrejme, ale to, že bolo 60 ľudí s 300 bodmi, čo bol plný počet bodov bolo veľmi čudné. navyše ďalších čo akože mali zle 1-2 otázky bolo ďalších okolo 40, aby to nevyzeralo okato, a potom nasledovala dosť veľká priepasť takáto silná elita nebola na žiadnej inej právnickej fakulte, čo som pochodil po prijímačkách. neskôr sa potvrdil môj názor, čudné to bolo skutočne a aj televízie spravili z toho o pol roka neskôr dosť veľké haló. vraj boli nejaké úniky otázok a tak, čiže zrejme si niekto robil kšefty na tom. dostať sa však i napriek tomu, že je to pošetilé v tej BB sa dá určite. len musíš byť lepší ako tí, čo robia skúšky na základe svojich vedomostí
miky ty si bol medzi tymi 60timi? a kde teraz nakoniec studujes? ale musim povedat, ze ste ma celkom ukludnili mala som o tom vsetkom ovela horsiu predstavu!
nie práveže ja som bol až okolo 140.-150. miesta s takými 7-8 chybnými odpoveďami čiže ltt bo brali len 180. ja som sa rozhodol vtedy cez prázdniny pre niečo iné napokon, lebo som vytriezvel akosi, bo právo uplatnenie moc nemá začo som si vyslúžil od okolia, že hlupák, že čo by dali za to, aby porobili skoro všade prijímačky na právo, kde sa dalo. TT, KE, BB všade som sa dostal a hlavne bolo bez podplácania , i keď v BB bolo výrazne so šťastím...napokon som podal ešte na TUKE .verím, že tento rok bude už posledným a bude zo mňa inžinier
@nickyhoneybee ono ako som písal dá sa dostať aj poctivým spôsobom všade. len musíš byť lepší ako tí, čo tiež robia príjmačky poctivo tí, čo to robia neférovo tak ťa nemusia zaujímať, lebo všetky miesta nezaberú je pravda no, že tí, čo sa nedostanú tak majú tendencie preháňať, ale je mi jasné, že 100% čisté nie je nič i keď je to nadsázka dosť veľká.
ja som uplatok nedala a bola som v prvej desiatke.. Ale ked som tam isla tiez som mala take pochybnosti,a le ankoniec som tam a som stastna.. Ak budes dobra a naucena, nemas probelm..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja som uplatok nedala a bola som v prvej desiatke.. Ale ked som tam isla tiez som mala take pochybnosti,a le ankoniec som tam a som stastna.. Ak budes dobra a naucena, nemas probelm..