Ladislav Meliško (tiež známy pod prezývkou "ten pán" alebo "král Šumavy"), aké obyčajné meno, poviete si. Avšak tento pán je hlavným aktérom kolekcie nasledujúcich legendárnych nahrávok: cibuľa, bubny, papuča, vták, mravce, med, dvere, najebany, kráľ šumavy, nos, televizor, tepláky, zápalky, voda a varenie, album čižmy do blata a mnoho iných. Uvedené zvukové nahrávky kolujú po internete už skoro dva roky a postupne sa stali celoslovenským fenoménom. Dnes s istotou vieme, že ho nahrával Šarina. Cez stupačku. Povrávalo sa, že sa im nejako podarilo mikrofón dostať aj za šporák, no nie je to overené. Isté je, že jedného dňa im Meliško na ten mikrofón prišiel. Dokonca chcel Šarinov udať. Vraj to s ním ale nejako dohodli. Odvtedy už nenahrávajú. Takže dnes už Meliško vie, že ho nahrávali a aj, že je na internete. V cibula.mp3 je okolo 9:45 zvuk ako keď sa niekto z vášho CL pripojí na sieť) Pozn.: Možné je že ho aj sused nahrával a pritom omylom nahrával aj cez mikrofón aj wave(zvuk v počítači) a niekto mu práve napísal cez ICQ.
Obsah [skryť]
1 Fakty
2 Záľuby
3 Najčastejšie citované hlášky
4 Linky
[upraviť]Fakty
Na základe nahrávok sú o pánovi Meliškovi známe nasledujúce fakty, o ktorých vierohodnosti sa však nedá pochybovať a ktoré boli aj empiricky overené: Ladislav Meliško, tiež známy ako Kráľ Šumavy sa narodil 2.1.1952, žije v jednoizbovom byte na ulici B. Björnsona 2/3 v Prievidzi, čo dokladá aj výpis z katastra nehnuteľností dostupný na internete. Podľa niektorých dohadov je to jeden z najznámejších alkoholikov Prievidze.
Meliško je slobodný a má jedno dieťa - syna Petra. Žije s cigánkou menom Mária Kotlárová. V nahrávke "Hríby" jej povie, že je "ak Etela!!!". Z tejto príčiny si veľa ľudí myslí, že sa tak aj volá. Je to však omyl. S ňou má Meliško pravdepodobne syna. Peter, pravdepodobne deviatak, resp. študent na sš, má hlas ako mužatka. Čo sa týka vzdelania samotnej hlavy rodiny, vieme o ňom to, že jeho snom je dostať sa na Piaristickú školu, ale zatiaľ nemá ani maturitu. Má však deväť tried ľudovej a tri triedy učňovky, takže je pod jeho úroveň pracovať s primitívma z pomocnej školy. Syn Peter je väčšinou vo všetkom nevinne, iba v kožuchu zo zavináča zožrau starému zavináča, a tak starý musel žrať suchú pletenku, aj keď chodí na verejno-prospešné práce. V príbytku Meliškovcov žije okrem trojčlennej idylickej rodinky aj kanárik menom Miško - inokedy Mišulko a Mišo. Je zrejmé, že Miško sa už neraz pokúsil o útek. Na jednu z týchto situácií reagoval "ten pán" otázkou, či mal letecké dni. Občas sa stane, že sa u Meliškovcov vyskytne určitý konflikt so susedmi Šarinovcami. Tí sa nevinnej rodine snažia systematicky strpčovať život zákernými ťahmi: majú borďel za sporákom, čo spôsobuje, že mravce ktoré sa tam kotia lezú Meliškovcom do bytu. Okrem toho dávajú zápalky do dverí a piče za nima choďá.
Meliškov obľúbený podnik je pajzel Papuča, ktorá sa nachádza v Prievidzi na sídlisku Zapotôčky.V poslednej dobe preferuje podnik s nazvom Septima.
Ak niekto zistí dodatočné informácie o pánovi Meliškovi, pokojne ich sem môže doplniť.
[upraviť]Záľuby
Pitie alkoholických nápojov všetkého druhu; Sedma, Papuča, Septima a Rampa; Vymýšľanie originálnych nadávok, ktoré následne môže oceniť jeho milovaná žena; Ničenie bytových doplnkov; MS v hokeji; Nadávanie na susedov Šarinovcov; pohlavný styk z bytosťami vyššieho astrálneho charakteru (v tomto prípade Boh); odpľúvanie, chriachanie, sekirácia; fajčenie, chodenie na hríby (na stranke www.nahuby.sk je zaregistrovaný užívateľ jan melisko ale nie je potvrdené, či je to on), chov papagája Miška,podpisovanie žiackej knižky
Obľúbené jedlá
Praženica (surová a bez cibule)
klobáse
mäso
kaleráb za 50 korún
oškvarky
krky (jedny)
a kolienka s hríbama
dve kože zo zavináča
piča materina
cibula
suchá pletenka
Soľ
Kuře
Neobľúbené jedlá
Kekse
Kokotiny
[upraviť]Najčastejšie citované hlášky
Už má peniaze už je jebnutá !!
Herodes vyjebaný
vodu nevládze vtákovi dať, ale do obchodu to devať rázy pojde !!
Áchab!
Ale od rana jebe bubny, kokot, debil vyjebany debilsky, ja si televizor zoberem a pojdem na rieku nitru pozerat, skrz kokota vyjebaneho.
Pozri sa, aha, mravce chodia po byte!
Ja pôjdem do tej izby a rozjebem celý byt!
Jebem ja vášho boha!
Jebem ja tvojho kurvu materinu vyjebanú
A to zkrz tú piču. Lebo som zhasou a som sa potkou.
Ja pôjdem na poštu a zavolám 158, policajtov mestských
Neni doma? Však bude doma!
Do to vypau?!,M: "A to kto podpísal?" P: "Ona" M:"Ah ty kurva!
3 roky chodil na doučuvanie, už nie. Lebo už je deviatak, už má.. všetko vie!.
Človek maluje a ona rozjebe!
Téééé ale vtáááčik!
Už si sa nažrau, Mišulko?
Ja som král Šumavy
Ty bzdocha vyjebaná
Kurva skurviacka skurva-vyjebaná sviňa! ale cibulu byte nemá!
Čo máš... Ba v onom, piču ?
Ty harfa najebaná harfatá
Ty Herodes vyjebaný
Ty zmoknutá kurva, ty zmoknutá kurva čierna
Ty osemkilová kurva špinavá čierna. Hrbatá svinská. Chinguľa vyjebaná.
Ty múmia vyjebaná mumácka
Ty kurviacká skurva
Zajebem plyn!
Ja ich zabijem v noci!
Pôjdu do piče odtiaľto!
Celý činžák bude hore pičou.
Ja pôjdem televízor pozerať na rieku Nitru.
Kde mám dať pásku ?
Celé hodiny sa zajebané, voda kvápe!
Máme doma Cigáňov byte.
Ty špina buzerantská čierna skurvená,ty sviňa orangutánska olašská špinavá, ty špina bosorácká, kurva najebaná.
Etela!,Boha jebnem po tebe volačo!
Aj cukor piči aj čerešne, po strome sa jebem,zaváram!
Lebo nemáme čo žrať, nemáme cibuľu!
a MNOHO ďalších
aj oné...keksy
to tomu neveríš, že keď ja pôjdem do izby že rozjebem celý byt?
ale na kurvy to má..na to má...na to má
aha mravce chodia..hore dole ako chcu
vo vlastnom byte si nos rozjebem
Už som v kokote. Nebolel ma bachor od rána. Ak prídem tu, do tohto skurveného bytu, už som v piči.
Skur... Sypali sa orechy z toho smetiaka jak bol v kostole!
Vyjebany mozog, ...vyjebany mozog, ...
Daj mi cibulu, cibulu mi daj!
Jebem já vášho boha vyjebaného, čo vy se mňu tu robíte
Ty herbra vyjebaná
Jebem orechy!
Včil išla pre peňáze keď najviac jebe
Sem póóóď! (výkrik)
Ach, ...ty churva...
ty mahagarska kurva
Nestriekaj, keď som na chodbe!!
Syna mááám a s cigáňma hrá tenis. No dobre si dopadol, ty kokot!
Ja si môžem akurát tak dať konský kokot a nie dve palacinky.
Čo si mám dať na ten nos, kokot?
Komu tykáš?
Ona vari doma v byte... ŠPINA VYJEBANÁ! KOMU VARÍŠ?
Pletenku suchú žerem! Pletenku žerem na večeru, aha! Pletenku! Čo chodím na verejno prospešné práce, tak žerem pletenku na večeru, suchú.
Ja najebem celému činžáku
Desať dní nežerem a toto mi dá na večeru! Kožuch zo zavináča!
Hinten pahliak vyjebaný pahliacky
Najebaná ta zabijem tu!
SKUR, sypali sa orechy!!
ešte som ani NEDOPO, kde to dam ANO
Ja sa ťa pýtam, či budeš s hríbama volačo...
Tak ja budem televízor plaťiť sto korún, ešte aj satelit deväťdesiat a televízor mi nejde !? Jebem ja vašu piču...
Ty cigánska kurva! Si mi povedala zhasni a ja som sa potkou.
[upraviť]Linky
POZOR! Meliškove nahrávky môžete po novom nájsť na nasledovných adresách: Oba albumy sú remastrované a otagované.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Nie, ďakujem.
Obsah [skryť]
1 Fakty
2 Záľuby
3 Najčastejšie citované hlášky
4 Linky
[upraviť]Fakty
Na základe nahrávok sú o pánovi Meliškovi známe nasledujúce fakty, o ktorých vierohodnosti sa však nedá pochybovať a ktoré boli aj empiricky overené: Ladislav Meliško, tiež známy ako Kráľ Šumavy sa narodil 2.1.1952, žije v jednoizbovom byte na ulici B. Björnsona 2/3 v Prievidzi, čo dokladá aj výpis z katastra nehnuteľností dostupný na internete. Podľa niektorých dohadov je to jeden z najznámejších alkoholikov Prievidze.
Meliško je slobodný a má jedno dieťa - syna Petra. Žije s cigánkou menom Mária Kotlárová. V nahrávke "Hríby" jej povie, že je "ak Etela!!!". Z tejto príčiny si veľa ľudí myslí, že sa tak aj volá. Je to však omyl. S ňou má Meliško pravdepodobne syna. Peter, pravdepodobne deviatak, resp. študent na sš, má hlas ako mužatka. Čo sa týka vzdelania samotnej hlavy rodiny, vieme o ňom to, že jeho snom je dostať sa na Piaristickú školu, ale zatiaľ nemá ani maturitu. Má však deväť tried ľudovej a tri triedy učňovky, takže je pod jeho úroveň pracovať s primitívma z pomocnej školy. Syn Peter je väčšinou vo všetkom nevinne, iba v kožuchu zo zavináča zožrau starému zavináča, a tak starý musel žrať suchú pletenku, aj keď chodí na verejno-prospešné práce. V príbytku Meliškovcov žije okrem trojčlennej idylickej rodinky aj kanárik menom Miško - inokedy Mišulko a Mišo. Je zrejmé, že Miško sa už neraz pokúsil o útek. Na jednu z týchto situácií reagoval "ten pán" otázkou, či mal letecké dni. Občas sa stane, že sa u Meliškovcov vyskytne určitý konflikt so susedmi Šarinovcami. Tí sa nevinnej rodine snažia systematicky strpčovať život zákernými ťahmi: majú borďel za sporákom, čo spôsobuje, že mravce ktoré sa tam kotia lezú Meliškovcom do bytu. Okrem toho dávajú zápalky do dverí a piče za nima choďá.
Meliškov obľúbený podnik je pajzel Papuča, ktorá sa nachádza v Prievidzi na sídlisku Zapotôčky.V poslednej dobe preferuje podnik s nazvom Septima.
Ak niekto zistí dodatočné informácie o pánovi Meliškovi, pokojne ich sem môže doplniť.
[upraviť]Záľuby
Pitie alkoholických nápojov všetkého druhu; Sedma, Papuča, Septima a Rampa; Vymýšľanie originálnych nadávok, ktoré následne môže oceniť jeho milovaná žena; Ničenie bytových doplnkov; MS v hokeji; Nadávanie na susedov Šarinovcov; pohlavný styk z bytosťami vyššieho astrálneho charakteru (v tomto prípade Boh); odpľúvanie, chriachanie, sekirácia; fajčenie, chodenie na hríby (na stranke www.nahuby.sk je zaregistrovaný užívateľ jan melisko ale nie je potvrdené, či je to on), chov papagája Miška,podpisovanie žiackej knižky
Obľúbené jedlá
Praženica (surová a bez cibule)
klobáse
mäso
kaleráb za 50 korún
oškvarky
krky (jedny)
a kolienka s hríbama
dve kože zo zavináča
piča materina
cibula
suchá pletenka
Soľ
Kuře
Neobľúbené jedlá
Kekse
Kokotiny
[upraviť]Najčastejšie citované hlášky
Už má peniaze už je jebnutá !!
Herodes vyjebaný
vodu nevládze vtákovi dať, ale do obchodu to devať rázy pojde !!
Áchab!
Ale od rana jebe bubny, kokot, debil vyjebany debilsky, ja si televizor zoberem a pojdem na rieku nitru pozerat, skrz kokota vyjebaneho.
Pozri sa, aha, mravce chodia po byte!
Ja pôjdem do tej izby a rozjebem celý byt!
Jebem ja vášho boha!
Jebem ja tvojho kurvu materinu vyjebanú
A to zkrz tú piču. Lebo som zhasou a som sa potkou.
Ja pôjdem na poštu a zavolám 158, policajtov mestských
Neni doma? Však bude doma!
Do to vypau?!,M: "A to kto podpísal?" P: "Ona" M:"Ah ty kurva!
3 roky chodil na doučuvanie, už nie. Lebo už je deviatak, už má.. všetko vie!.
Človek maluje a ona rozjebe!
Téééé ale vtáááčik!
Už si sa nažrau, Mišulko?
Ja som král Šumavy
Ty bzdocha vyjebaná
Kurva skurviacka skurva-vyjebaná sviňa! ale cibulu byte nemá!
Čo máš... Ba v onom, piču ?
Ty harfa najebaná harfatá
Ty Herodes vyjebaný
Ty zmoknutá kurva, ty zmoknutá kurva čierna
Ty osemkilová kurva špinavá čierna. Hrbatá svinská. Chinguľa vyjebaná.
Ty múmia vyjebaná mumácka
Ty kurviacká skurva
Zajebem plyn!
Ja ich zabijem v noci!
Pôjdu do piče odtiaľto!
Celý činžák bude hore pičou.
Ja pôjdem televízor pozerať na rieku Nitru.
Kde mám dať pásku ?
Celé hodiny sa zajebané, voda kvápe!
Máme doma Cigáňov byte.
Ty špina buzerantská čierna skurvená,ty sviňa orangutánska olašská špinavá, ty špina bosorácká, kurva najebaná.
Etela!,Boha jebnem po tebe volačo!
Aj cukor piči aj čerešne, po strome sa jebem,zaváram!
Lebo nemáme čo žrať, nemáme cibuľu!
a MNOHO ďalších
aj oné...keksy
to tomu neveríš, že keď ja pôjdem do izby že rozjebem celý byt?
ale na kurvy to má..na to má...na to má
aha mravce chodia..hore dole ako chcu
vo vlastnom byte si nos rozjebem
Už som v kokote. Nebolel ma bachor od rána. Ak prídem tu, do tohto skurveného bytu, už som v piči.
Skur... Sypali sa orechy z toho smetiaka jak bol v kostole!
Vyjebany mozog, ...vyjebany mozog, ...
Daj mi cibulu, cibulu mi daj!
Jebem já vášho boha vyjebaného, čo vy se mňu tu robíte
Ty herbra vyjebaná
Jebem orechy!
Včil išla pre peňáze keď najviac jebe
Sem póóóď! (výkrik)
Ach, ...ty churva...
ty mahagarska kurva
Nestriekaj, keď som na chodbe!!
Syna mááám a s cigáňma hrá tenis. No dobre si dopadol, ty kokot!
Ja si môžem akurát tak dať konský kokot a nie dve palacinky.
Čo si mám dať na ten nos, kokot?
Komu tykáš?
Ona vari doma v byte... ŠPINA VYJEBANÁ! KOMU VARÍŠ?
Pletenku suchú žerem! Pletenku žerem na večeru, aha! Pletenku! Čo chodím na verejno prospešné práce, tak žerem pletenku na večeru, suchú.
Ja najebem celému činžáku
Desať dní nežerem a toto mi dá na večeru! Kožuch zo zavináča!
Hinten pahliak vyjebaný pahliacky
Najebaná ta zabijem tu!
SKUR, sypali sa orechy!!
ešte som ani NEDOPO, kde to dam ANO
Ja sa ťa pýtam, či budeš s hríbama volačo...
Tak ja budem televízor plaťiť sto korún, ešte aj satelit deväťdesiat a televízor mi nejde !? Jebem ja vašu piču...
Ty cigánska kurva! Si mi povedala zhasni a ja som sa potkou.
[upraviť]Linky
POZOR! Meliškove nahrávky môžete po novom nájsť na nasledovných adresách: Oba albumy sú remastrované a otagované.
Klasicke nahravky (cibula):
» jebozlesa.imeem.com/playlist/vy59xi...
Nove nahravky (cizmy do blata):
» jebozlesa.imeem.com/playlist/he5smz...
» up.psychoindustrial.sk/jebejatvojhoboh...
» up.psychoindustrial.sk/cizmydoblata.zi...
Najnovsie nahravky:
» www.imeem.com/jebozlesa/playl...
» siri.lmao.sk/melisko/albumy/...
» siri.lmao.sk/melisko/unknown...
alebo na
» www.last.fm/music/Melisko/...
video
Meliško si vyslúžil aj miesto v známom slovníku so základným infom pre zahraničných fanúšikov.
Taktiež v najbližšej dobe pribudnú ešte detailnejšie informácie o Meliškovej osobe. Stay tuned!
Nestačilo poslať link?
tak toto je najlepsie melisko video ake som kedy videl.. zatial