J ... Este ked som chodil na gympel tak sme sa na tom aj s kamosom ujebavali - ja som ho dokonca volal dano, lebo vzdy ked sa mu chcelo srat sa vypytal domov zo skoly ...aj teraz si to obcas pozrem , @pa3k79
"..aj oberat, aj zavarat, aj cistit, aj chystat, a henten nevládze za celý den dat vodu vtákovi! !!
nj, to musí (musela) byt podarená família, aj ten sanáček, aj prepitý tatko -alkác, aj tá chudera neštastná, kus jednoduchšia..
:o nechcela by som, možno ani za súesedov, nieto ešte tam u nich zit.. ;o (
,,A ja mám na hríby ,rezať zavárať aj p*ču ,šak sa otvoria tie dvere ,odpadne ten pánt a môžme ísť do p*če matere...... " tento zaujímavý chlapík dokázal vždy uviesť veci na pravú mieru .....
moj vzor !!! hrozne lutujem ze som za nim nesiel pozret ked este zil a organizovali sa vylety za nim ach boha a vy ste kokoti co jebete ze bol kokot co pme mne !!! ja som ho dlhe roky pred spanim vzdy pocuval ! pustil som si na mobily mravce alebo inu dlhu nahravku a popritom som zaspaval ! proste majster ! prpe mna nieco ako Jaro Filip a podobny umelci ! a to myslim vazne mozete sa aj posrat !
Keď jeho hlášky vložili do Dva a pol chlapa alebo Alfa,tak to boli celkom fajn paródie,ale keď si človek uvedomí,že to nie je len niečo vymyslené,ale z reálneho života,tak je to skôr smutné. Ale už to má Laco za sebou,tak pokoj jeho duši.
Melisko, ruza, devad.. nikdy som takyto primitivny humor nechapala a nikdy som to ano nevidela cele.. takze legenda urcite nie, obycajny magor. Pre deti do 14 rokov mozno fajn.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nj, to musí (musela) byt podarená família, aj ten sanáček, aj prepitý tatko -alkác, aj tá chudera neštastná, kus jednoduchšia..
:o nechcela by som, možno ani za súesedov, nieto ešte tam u nich zit.. ;o (