na zakladnej som ich zazil neuveritelne mnozstvo...ale najhorsi trapas bol na zaciatku strednej ze som si pomylil triedu a na druhy den som skoncil u inej ucitelky dokonca som sa aj na skole stratil lebo som nemohol najst ucebnu ale nebol som jediny
To sa stalo celej nasej triede Raz sme pisali nejaky test a boli strasne tazke otazky. Po zazvoneni kazdy nadaval na profesorku a ona cez prestavku prisla a jeden spoluziak, co bol pri dverach krical: "Ona je taka pi*a vyje*ana!" A ona stala akurat za nim a cela trieda sme dostali pokarhanie
Dalsie: Na Mikulasa. Jeden ziak sa rozhodol, ze bude hrat Mikulasa. Cela skola mu mala spievat nejake pesnicky o Mikulasovi. My sme sa rozhodli prerobit Rolnicky na vtipnejsiu verziu A on sa strasne urazil a tak... Povedal to riaditelke a cela trieda pokarhanie
Lebo riaditelka vcera nieco hovorila o ustnych skuskach(kks neocakavne dali ma skoro jeblo)a uz hodnu chvilu Adama a Peto a spol. ma tak steklili atd. a potom chytili stolicku moju a nahli ju a ja som mala take tricko bez ramienok a ako ta stolicka vyletela tak mne sa to tricko zosuchlo a pred riaditelkoi som bola v podprsenke ..
V škole ? hm ?nepamätám....aha...no raz v zime išiel o kolo mňa tréner a vtedy bol ešte aj učiteľom na našej škole no a ja som mala na hlave čiapku.....a on išiel o kolo a mi ju na oči zo srandy stiahol... a ja som vtedy mala hrozne blbý deň, som bola nasrata jak fras...a myslela som si že to mi tu čiapku jeden debil z vedľajšej triedy na oči stiahol, čo mi vždy zlosť robí......a keďže som nevidela že to neni on ale učiteľ, keďže som mala tu čiapku na hlave tak som hneď povedala : kkt jeden, sa spamätaj s čoho žiješ !.......a učiteľ mi zakričal že : šťastné a veselé Vianoce Radka ...keďže to bol posledný deň v škole pred vianočnými prázdninami....ale myslím že on nepočul dobre čo som mu povedala....našťastie..... ...a inak tomu nápisu tiež nechápem
9. aj my sme mali pisat nejake riaditelske testy len ze by nemala cas ich opravovat a trapas no napr vcera mi padli cez velku prestavku nohavice hned cely cerveny ale co uz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
1...Ja dam nadpis Jadrova hlavica a moja otazka bude zniet: Uz ste niekedy nasli 4-listok??? Necitis sa troska divne?
Dalsie: Na Mikulasa. Jeden ziak sa rozhodol, ze bude hrat Mikulasa. Cela skola mu mala spievat nejake pesnicky o Mikulasovi. My sme sa rozhodli prerobit Rolnicky na vtipnejsiu verziu A on sa strasne urazil a tak... Povedal to riaditelke a cela trieda pokarhanie
Ale vcera sa mi stal trapas
Lebo riaditelka vcera nieco hovorila o ustnych skuskach(kks neocakavne dali ma skoro jeblo)a uz hodnu chvilu Adama a Peto a spol. ma tak steklili atd. a potom chytili stolicku moju a nahli ju a ja som mala take tricko bez ramienok a ako ta stolicka vyletela tak mne sa to tricko zosuchlo a pred riaditelkoi som bola v podprsenke ..
a trapasy? to je co?? ja lietam priam v trapasoch, ale teraz si na ziaden nespomeniem
10.Héj,taka muzatka