@grietusha na Provozně ekonomickú fakultu, odbor automatizace řízení a informatika. Ono to vyzerá byť fakt dobrá škola, len neviem, či tam mám ísť alebo nie, ani tam nikoho nepoznám a tak
ja som sa do Brna hrnula jak kura na zrno. do mesiaca som tu spoznala asi stovku ľudí. to sa začne veľmi rýchlo nabaľovať, ani nebudeš vedieť ako, stačí byť len trochu sociálny.
je to dobrá škola, Brno je skvelé, tak nad čím preboha uvažuješ????
Ja by som to, či tam niekoho poznáš, vôbec neriešila. Keď ja som šla na fakultu, kde som nikoho nepoznala a ako výrazne nie veľmi spoločenský a extrovertný človek tam našla podľa mňa dosť veľa známych, hlavne v rámci jednoho môjho odboru, tak si myslím, že sa vážne nemáš čoho báť
A viem, že tam chodí spolužiačkin priateľ, ale netuším, čo na tú školu hovorí
takže stojíš skôr pred rozhodnutím o pohodlnosti či nepohodlnosti?
ak ťa bude napĺňať aj naďalej trčať na jednom mieste, robiť jednoduchú prácu, "dobre platenú" (neviem, čo to znamená v tvojom ponímaní) a stále bývať s rodičmi, nech sa páči. len aby si si v budúcnosti netrieskal hlavu, keď budeš chcieť robiť niečo iné.
každého napĺňa asi niečo iné a už som zistila, že nemá zmysel presviedčať ľudí o potrebe napredovania
Keď tam chceš ísť tak choď,tie reči nepočúvaj,že je nejaká škola ťažká a druhá nie...z každej školy Ťa vyhodia ak sa nebudeš učiť.Ja by som tam na tvojom mieste šiel ak tam chceš ísť a ak Ťa to bude baviť tak to je veľké plus
tak potom nemáš o čom uvažovať.. ja som včera bola na prijímačkach v Brne.. a keď som len vstupovala do budovy povedala som si: ja sem chcem chodiiiiiiiť jednoznačne by som išla..
@grietusha ja neviem práveže, je celkom ťažké na slovensku zohnať robotu, kde ti platia napríklad 800€... ale tak s tou vysokou to tiež snáď nebude také zlé, neviem...
ahoj noo ja chodim na Mendelku a myslim že to je v pohodke škola ja chodím na Provozně ekonomickú fakultu a môžem potvrdiť že to nieje až taká ľahká fakulta ale má svoju úroveň a túto školu ti môžem len odporúčať teda ak niesi zďaleka a nebude ti veľmi chýbať rodina ... a Brno tiež stojí za to
chystám sa dať prihlášku na túto univerzitu, záhradnícku fakultu odbor záhradná a krajinna architektúra. Nevie mi niekto bližšie opísať život na tej fakulte, alebo poprípade dať názor na tú školu. ďakujeem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a
@grietusha na Provozně ekonomickú fakultu, odbor automatizace řízení a informatika. Ono to vyzerá byť fakt dobrá škola, len neviem, či tam mám ísť alebo nie, ani tam nikoho nepoznám a tak
PRRRRRRRRRRREEEEEEEEBOHAAAA!!!
ja som sa do Brna hrnula jak kura na zrno. do mesiaca som tu spoznala asi stovku ľudí. to sa začne veľmi rýchlo nabaľovať, ani nebudeš vedieť ako, stačí byť len trochu sociálny.
je to dobrá škola, Brno je skvelé, tak nad čím preboha uvažuješ????
A viem, že tam chodí spolužiačkin priateľ, ale netuším, čo na tú školu hovorí
Najviac tu chcem ostať kvôli robote, našiel som si dobrú prácu, kde sa moc nenarobím a pekne platenú, preto rozmýšľam...
takže stojíš skôr pred rozhodnutím o pohodlnosti či nepohodlnosti?
ak ťa bude napĺňať aj naďalej trčať na jednom mieste, robiť jednoduchú prácu, "dobre platenú" (neviem, čo to znamená v tvojom ponímaní) a stále bývať s rodičmi, nech sa páči. len aby si si v budúcnosti netrieskal hlavu, keď budeš chcieť robiť niečo iné.
každého napĺňa asi niečo iné a už som zistila, že nemá zmysel presviedčať ľudí o potrebe napredovania
ostatným ďakujem, ešte uvidím
co by som ja za to dala!
sorry, bad joke.....
ak chceš a môžeš a bytostne túžiš po samostatnosti............choď a nezastavuj
chystám sa dať prihlášku na túto univerzitu, záhradnícku fakultu odbor záhradná a krajinna architektúra. Nevie mi niekto bližšie opísať život na tej fakulte, alebo poprípade dať názor na tú školu. ďakujeem