neviem prečo ale viem strašne rýchlo viem meniť nálady, napríklad teraz som vrieskala ako zmyslozbavená a potom som zase bol milá a správala som sa normálne a o zlomok sekundy som sa zase začala rozčulovat, ale ja to robím vedome, alebo som pred chvílou s
hej ja som tiez z casu na cas taka. ale ja to nerobim naschval. nie je to moc dobre...tebe by sa asi velmi nepacilo keby sa k tebe tak spravali ludia...take veci by som nevyuzivalala, iba sa nasxhval rozplacem pred triednou ked sa tvarim, ze mi je zle a chcem ist domov...ked pridem do triedy tak som zase vysmiata ako slniecko...
Mne sa stala taka vec ze kamarat bol smutny ani nevem z coho uz a ja som bol vtedy vesely a az neskor som si uvedomil ze nemal by som byt taky vesely...a nakoniec sme boli obaja smutny bo on bol smutny najprv...a o den nato nas to preslo vsetko bolo ok
ja osobne neznášam náladových ludí, ktorí sú za den 2 krát veselí, 5krát rozzúrení a potom ešte doma večer plačú...to však robi tehotenstvo alebo puperta na vrchole....ak to robíš naschvál, tak by si mala o tom pouvažovať...ludí z tvojho okolia to môže prestať zaujímať, alebo sa ti to raz môže vymnkúť z rúk a bude ta niečo fakt mrzieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov