rozchod? co ti trtka moja? myslim ze to nieje zdravy vztah, ak sa dokaze rozpadnut koli takejto banalite... Ja si nepamatam cisla, datumy, atd. a moja polovicka o tom vie a nerobi si z toho tazku hlavu, ked nieco zabudnem
stane sa. a čo sa týka menín, tie sú pre mňa úplne nepodstatné, o mojich nevie drvivá väčšina mojich priateľov. a vôbec mi na tom nezáleží. poteší, ale nie je to koniec sveta, keď zabudne, preboha.
nuž dá sa na to pozrieť z dvoch strán...ak si vezmeme meniny, tak je podľa mňa dosť hlúpe, že ak vidí to meno v kalendári a si nespomenie (či už v dnešnej dobe ani kalendáre nie sú v móde? , resp. že zabudne...no na druhej strane predsa len sú to meniny...nie až tak významný sviatok... ale keby že išlo o narodeniny, čo je už predsa len dôležitejší sviatok, tak by to trošku sklamalo ale predsa len... ak to nemá niekde zaznačené alebo také čosi, tak je celkom normálne, že človek zabudne
ja si zakladám na iných veciach (maličkostiach) ako práve na tomto...
meniny absolútne vôbec neriešim. nepozerám sa do kalendára, takže ak niekto zabudne na tie moje, tak mi to je vlastne jedno. teším sa z tých, čo si nejakým spôsobom spojili pohľad do kalendára so mnou a to je fajn.
a úplne najviac ma teší, keď mi blahoželajú k meninám česi v októbri (u nich mám sviatok v iný dátum). to je najviac super.
ja si nikdy nespomeniem na sviatky, na narodky este hej, lebo to viem, aky je medzi nami vekovy rozdiel ale meniny? co ti prasi? to by ma musel kazdy nechat
Zaujímavé ako to všetci dosť podceňujete. Mne sa zdalo, že láska je o tom, myslieť navzájom na seba, všímať si toho druhého, robiť mu radosť. Keď však nevie ani, kedy má meniny, pripadá mi to trošku čudné a neúprimné. Samozrejme, mohol v nejakom zhone na to prizabudnúť.... chalani pozor ale, viete predsa ako si ženy na výročiach zakladajú.
@pernik Nevravím, že to je extra dôležité, ale môže to o niečom svedčiť. Veď v živote sa robí toľko na prvý pohľad zbytočných symbolických vecí, ale ja myslím, že veľa z nich má svoj význam.
@pernik Potom význam, ktorý v tom hľadáš nemajú ani žiadne tradície, ani spievanie hymny ani dávanie zlatej medaile športovcom za víťazstvo.
Životná postupnosť je asi takáto : Najprv zabudne na meniny, potom na rande, neskôr na návštevu divadla, na výročie svatby, zobrať deti zo škôlky a nakoniec aj na ňu.
.....ale to už predbieham a zbytočne som v tomto prípade veľký pesimista. Berte to ako srandu. Lebo mnohí ma tu berú niekedy príliš vážne.
@pernik Ale ja nehovorím, že má robiť divadlo. Niekde vo mne by len blikla kontrolka, že je to čudné. Proste ona má právo, aby jej to bolo čudné. Ona ho pozná, vie ako to môže brať.
Toto sú postupné, zo začiatku iba malé, ale tiež dôležité znamenia toho, že na niečom inom mu záleží viac. Mne sa nikdy nestalo, aby som zabudol na frajerkine meniny. Volá sa to pozornosť. Veď meniny a narodky sú iba dva dátumy, čo by si mohol chalan zapamätať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ja si zakladám na iných veciach (maličkostiach) ako práve na tomto...
a úplne najviac ma teší, keď mi blahoželajú k meninám česi v októbri (u nich mám sviatok v iný dátum). to je najviac super.
ako je to sviatok, ale neberiem ho tak vazne ako narodeniny na priklad...
Ani sklamaný by som nebol, ani keby mi zabudla zablahoželať na narodeniny, takéto veci pre mňa nie sú vôbec dôležité...
Radosť, lásku a to, že na ňu myslím jej predsa prejavím každý deň.
Životná postupnosť je asi takáto : Najprv zabudne na meniny, potom na rande, neskôr na návštevu divadla, na výročie svatby, zobrať deti zo škôlky a nakoniec aj na ňu.
.....ale to už predbieham a zbytočne som v tomto prípade veľký pesimista. Berte to ako srandu. Lebo mnohí ma tu berú niekedy príliš vážne.
Ale aj keby celý svet zabudol na moje narodeniny, tak sa určite nepohnevám, pre mňa to jednoducho nieje podstatné.
Skôr si myslím, že ty to berieš priveľmi vážne.
Proste keď viem, že ma priateľka miluje tak predsa nebudem robiť divadlo z toho, že zabudla na moje meniny, alebo narodeniny, je to pre mňa banalita.
Toto sú postupné, zo začiatku iba malé, ale tiež dôležité znamenia toho, že na niečom inom mu záleží viac. Mne sa nikdy nestalo, aby som zabudol na frajerkine meniny. Volá sa to pozornosť. Veď meniny a narodky sú iba dva dátumy, čo by si mohol chalan zapamätať.
Oveľa viac by ma napriklad nasralo keby zabudla na to, že sme sa dohodli na rande, alebo ja neviem, ale meniny a narodeniny vôbec neriešim.
Myslím si, že sú vo vzťahu podstatne dôležitejšie veci, nad týmto sa ani nepozastavujem. Berieš to ale inak tak okej.