Videla som na cintorine nejaku pribuznu s menom Iren a rovnakym priezviskom, ako mam ja, a hrozne sa mi to pacilo a je to zatial moj prvy dovod chciet mat dieta
Je to presne take iste slovenske meno ako Chuan, Carlos, Pedro, Miguel, Paloma, Santos a Graciela a nebud rasistka ale slnieckar! take sposoby mi tu na tejto stranke netolerujeme lebo dostanes ban alebo rovno desat banov ked sa ti nepaci tam si dvere! >
Inac je blbe pytat sa na "nezvycajne slovenske" mena kedze to uz nie su slovenske...ved dnes uz 2/3 slovakov nemaju slovenske mena a ta 1/3 su Jozef, Juraj, Matej, Jakub, Katarina, Maria, Anna a pod.
Stavrula ... tak sa volala jedna učiteľka na základke... a viem že meno mala po matke .... síce neviem či je to vyslovene Slovenské meno, asi ani nie, ale divnejšie meno som vo svojom okolí asi nepočula...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
koloman
jarolím
ctibor
A Saskiu som mala v skolke ale veru netusim ako vyzerala ani a potom este vidavam chlapca co sa vola Jason