mne dali meno na poslednu chvilu, nad dievcatom nerozmyslali, ale mal som sa volat lukas alebo matus, kedze , mama hoovrila , ze sa tam mamicky rozpravali o menach, jedna vedla nej davala synovi meno lukas, druha vedla nej , davala meno synovi matus,, tak mama sa nasrala a dala mi meno ake mam
Podla rozpravania mojej mamy ak by som sa narodila nahodou ako chlapec tak som mala byt Tomas alebo Martin. Kedze som sa narodila ako som sa narodila tak nasi zvazovali Katarina, Karolina a Marcela, no a vyhralo to prve
Mama od začiatku tvrdila, že budem dievča, takže chalanské meno ani nezvažovali. Ale nakoľko mám mladšieho brata, tak by som buď ukradla meno jemu (Tomáš) a brat by bol Jakub, ako tatko chcel, alebo by som mala mamino obľúbené meno Sebastián
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Ale pôvodne som mala byť Jakub
Oni si mysleli že som fakt chalan...
celych 9 mesiacov som bola Michal az potom ze zrazu dievca
ale moja mama chcela aby som sa aj ja volala alex/a brr
alebo scarletta,christiana fuuj
diky mojmu fotrovi aj ked je to chuj mam naštastie taketo meno celkom normálne
kazdy bozi den dakujem ocinovi, ze tu dorotku sa mu podarilo vytrieskat mamine z hlavy som stastna petra
...ale dorota nvotová znie dobre! :/
Ale toto čo mám je zase najkrajšie dievčenské, čiže tak či tak by som bola spokojná
takže som sa mala volať Romana.....a nakoniec....
ale ked tak chcela by som byt Tomas
Čo z toho vyplýva? Som rada, že som dievča
ale chcela by som nejake neobvykle tajomne meno
Možno Filip alebo tak. Ani to pôvodné nie je zlé.