Vek respondentov, kvalitu vzťahu alebo intenzitu stretávania sa počas trvania vzťahu nebudeme brať do úvahy. Síce je to potom trochu o ničom, ale aj tak ma to zaujíma
@etelnair môžeš, samozrejme, potom by som ocenila, keby si uverejnil stupnicu, nech viem, od koľkých centimetrov sa bežne vzťah považuje za dostatočne vážny
@jimmycrow niečo som tam musela napísať, aby som tu potom nemala 10 poznámok o vzťahoch k rodičom, kamošom, domácim zvieratám, veciam a obchodným partnerom
@mm47 ja zas poznám človeka, ktorého rodičia spolu začali chodiť v 15ich, 10 rokov spolu chodili, potom sa vzali a teraz už to bude tak 25 ročné manželstvo
@mm47 Aký je rozdiel keď ma chlapec 20 a 17? Tie 3 roky minimálneho vývoja robia tak neuveriteľný vplyv, že rozhodujú o tom, či je to len pobláznenie, alebo láska?
@mm47 ale ono to vyznelo tak, ako by si to považoval za nemožné, preto tu uvádzame aspoň ten jeden, však my sme si toho vedomé. ale ty pôsobíš, ako by si nedokázal priznať, že existuje výnimka a hneď musíš začať uvažovať, ako to tým ľudom nevyjde a ako by to určite nevyšlo, keby to a to.
Poznam jedneho co mal 17 a hovoril babe (18 ) aku ju strasne lubi ale vysral sa na nu lebo sa jej nelubilo ked chcel kazdy piatok,sobotu chodit po Baroch (ROFL)
Jasne je to len jeden ale kazdemu musi byt jasne co je priorita vacsiny v takom veku
Ale vážne, už sa mi zdá, že z toho robíš priveľkú vedu a pripisuješ tomu oveľa väčší význam, ako by malo, čo nie je dobré na zdravý psychický vývoj jedinca, ako tomu ja hovorím. Kašli na to, a hneď bude život krajší
@mm47 Fajn, ale tieto priority netlač mne a neškatuľkuj prosím ťa
Na tovje počudovanie, priateľka má 18, ja 16 a skôr som to ja, komu vadí, že si ide raz za čas sadnúť niekam s kamarátkami, tak či tak to funguje výborne a kľudne sa aj na hlavu postav.
Môžeš skúsiť zosumarizovať, čo si sa v tejto téme asi tak snažil povedať? ...
Najprv povieš perníkovi, že sa rozíde, potom sa zrazu tváriš, že nehovoríš o istote, len o 99%nej pravdepodobnosti, (majúc pritom k dispozícii len jeho a priateľkin vek) dokopy napíšeš ešte aspoň 10 príspevkov, kde sa buď vykrúcaš, alebo provokuješ (ešte keby tá provokácia aspoň nejakú myšlienku mala) a hlavne, nehovoríš nič, čo by stálo za reč ...
Povieš mi, prosím ťa, aký význam má povedať niekomu, o kom dokopy nič nevieš, že jeho vzťah, (o ktorom duplom nič nevieš) sa skončí?
@mm47 v 16-tich nenájde človek niekoho na celý život (možno tak 1 pár z tisíc sú spolu od strednej ) ale tak. ja som sa dala dokopy so svojím terajším práve v tom veku a sme spolu doteraz
posledna zena ktora ma drzala za ruku bola moja mamka ked ma viedla do skolky ....
Dnesna doba je tak komplikovana, uponahlana, plna predsudkov a vysokych narokov, ze samotna laska sa pomaly stava vednou disciplinou...
Jednoducho ako pri chemii potrebujete urcite chemikalie na vykonanie experimentu takisto Vam pri laske treba mat v arzenali veci na uspesne vykonanie "experimentu"....a to nemam na mysli feromony a ine blbiny...
Ludia maju prilis velke ocakavania, ved kde len clovek pozrie tak to len samy status aka je laska skvela, aka je laska potvora a fb skupiny typu " ked ma mas rad tak ma prezvon"...
je prirodzene, ze kazdy tuzi po laske, ale povedal by som, ze prave statusy o laske ako takej a tomu pridruzene veci zaslepuju ludi sustredit sa na dolezitejsie veci, pripada mi to akoby si clovek nasadzoval okuliare cez ktore nevidi a nechce zlozit dole...:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
NIC
ja inak suhlasim, ze v 16-ich je mala pravdepodobnost, ze to bude na cely zivot, ale zase jednoznacne to vylucit je hlupost
@kikuska1 To ze si im bola na svadbe neznamena ze budu mat stastne manzelstvo
Tak sa budem smiat ked sa stane to co si myslim
Ten čo bol po ňom sa neráta
Nehovorim ze to je nemozne ale na 99% je
Bože zobuď sa už konečne...
Poznam jedneho co mal 17 a hovoril babe (18 ) aku ju strasne lubi ale vysral sa na nu lebo sa jej nelubilo ked chcel kazdy piatok,sobotu chodit po Baroch (ROFL)
Jasne je to len jeden ale kazdemu musi byt jasne co je priorita vacsiny v takom veku
Ale vážne, už sa mi zdá, že z toho robíš priveľkú vedu a pripisuješ tomu oveľa väčší význam, ako by malo, čo nie je dobré na zdravý psychický vývoj jedinca, ako tomu ja hovorím. Kašli na to, a hneď bude život krajší
Na tovje počudovanie, priateľka má 18, ja 16 a skôr som to ja, komu vadí, že si ide raz za čas sadnúť niekam s kamarátkami, tak či tak to funguje výborne a kľudne sa aj na hlavu postav.
a teraz.. je to debil
skončilo to ...už
Môžeš skúsiť zosumarizovať, čo si sa v tejto téme asi tak snažil povedať? ...
Najprv povieš perníkovi, že sa rozíde, potom sa zrazu tváriš, že nehovoríš o istote, len o 99%nej pravdepodobnosti, (majúc pritom k dispozícii len jeho a priateľkin vek) dokopy napíšeš ešte aspoň 10 príspevkov, kde sa buď vykrúcaš, alebo provokuješ (ešte keby tá provokácia aspoň nejakú myšlienku mala) a hlavne, nehovoríš nič, čo by stálo za reč ...
Povieš mi, prosím ťa, aký význam má povedať niekomu, o kom dokopy nič nevieš, že jeho vzťah, (o ktorom duplom nič nevieš) sa skončí?
Dnesna doba je tak komplikovana, uponahlana, plna predsudkov a vysokych narokov, ze samotna laska sa pomaly stava vednou disciplinou...
Jednoducho ako pri chemii potrebujete urcite chemikalie na vykonanie experimentu takisto Vam pri laske treba mat v arzenali veci na uspesne vykonanie "experimentu"....a to nemam na mysli feromony a ine blbiny...
Ludia maju prilis velke ocakavania, ved kde len clovek pozrie tak to len samy status aka je laska skvela, aka je laska potvora a fb skupiny typu " ked ma mas rad tak ma prezvon"...
je prirodzene, ze kazdy tuzi po laske, ale povedal by som, ze prave statusy o laske ako takej a tomu pridruzene veci zaslepuju ludi sustredit sa na dolezitejsie veci, pripada mi to akoby si clovek nasadzoval okuliare cez ktore nevidi a nechce zlozit dole...:/