Ahojte,mám taký menší problém a možno mi budete vedieť poradiť...Čo si mám myslieť o chalanovi,ktorý keď ma vidí tak sa červená a pozeráme sa na seba,ale keď je so svojimi kamošmi,tak sa na mňa ani poriadne nekukne a úplne ma ignoruje???
@Zuzik97 Ach to boli časy, aj ja som kedysi ked sa mi baba páčila tak som sa jej tak akoby hanbil tak som ju ignoroval aj ked som nechcel lebo som nevedel že čo povedať atd a ked sa na teba pozerá, tak je to jasné...
Vsak choj za ním a spýtaj sa narovinu ked bude sám
Ak sa pozre jak na mimozemsťana a povie: Co ti jebe? tak nie je, a smola...
A ak povie že: čo? prečo by som mal?
A také a potichu a tak tak je do teba..............
@zuzik97 Tak ale on sa teba hanbí tiež... teda saspon predpokladám............
Alebo ak más kamosku čo s ním chodí do triedy abo čo tak jej povec že nech s ním hrá napr. flasu a ked povie pravda tak nech povie že 5 najkrajsich báb zo skoly a že predtým nech uzavru to že to nikomu nikdo nepovie nech si myslí a ak nepovie teba tak nech potom sa spýta: Co si myslís o zuzik97 ?
A nech sleduje že jak sa tvári atd lebo možno sa aj tak neprizná, ...
@zuzik97@12 no a ked je na FB tak teraz su napr. prázdniny tak sa ho to tam narovinu spýtaj vsak potom ho stretnes až o týžden keby dačo.....
Dovtedy si čosi vymyslís že ti kdosi zistil heslo a sťažuj sa aj v skole kamoskám pri nom že: Och, kdosi mi zmenil heslo na FB a nemám prístup k učtu...
Alebo čo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Vsak choj za ním a spýtaj sa narovinu ked bude sám
Ak sa pozre jak na mimozemsťana a povie: Co ti jebe? tak nie je, a smola...
A ak povie že: čo? prečo by som mal?
A také a potichu a tak tak je do teba..............
Alebo ak más kamosku čo s ním chodí do triedy abo čo tak jej povec že nech s ním hrá napr. flasu a ked povie pravda tak nech povie že 5 najkrajsich báb zo skoly a že predtým nech uzavru to že to nikomu nikdo nepovie nech si myslí a ak nepovie teba tak nech potom sa spýta: Co si myslís o zuzik97 ?
A nech sleduje že jak sa tvári atd lebo možno sa aj tak neprizná, ...
Dovtedy si čosi vymyslís že ti kdosi zistil heslo a sťažuj sa aj v skole kamoskám pri nom že: Och, kdosi mi zmenil heslo na FB a nemám prístup k učtu...
Alebo čo...
"Ale vyzerá to tak,keď úplne ignoruje akokeby som tam ani nebola "
hej, preto sa tomu hovorí "úplne ignoruje"
a neboj, vyrastie z toho.