Je to trošku viac detinské, ale chcem sa pomstiť mojim spolužiakom za to, že mi bez môjho povolenia pijú z fľaše(vyberajú si ju z tašky, čo je maximálna drzosť) tak ma napadlo neviete o nejakej chorobe prenosnej slinami a ako im mám oznámiť, že ju "mám "?
Keď ich uvidíš najbližšie z tej flaše piť tak prídi za nimi a opýtaj sa ich či im chutí....budú sa trochu diviť a niekto sa určite opýta prečo sa pýtaš. Potom im povedz, že si si tam napľula. Aj keď to nie je pravda ale to oni nevedia. A keby sa ťa pýtajú či ti to nevadí piť tak im povedz, že sú to tvoje sliny a preto ti to nevadí. Už sa tej fľaše nikdy ani nechytia
Prípadne ak máš gule tak tam napľuj pred nimi a napi sa... to sa jej už určite nikdy nechytia.
moja zlatá, nenos do školy malinovky, alebo čo to tam máš v tej fľaši a zaistíš si pokoj a psychiku...
zrejme si to ihneď všimnú a zase budú mať poznámky, prečo a tak...
povedz im, že bolo už toho pľutia do fľaše dosť a že ťa to prestalo baviť...
pridaj pekný úsmev a popraj pekný deň...
@16 + na strednej si raz dvaja spolužiaci takú tabletku dali a na hodine zaspali, neskôr sa horkoťažko zobudili a boli strašne unavení ... po škole išli domov a vraj spali dalšich 6-7 hodín a na druhý deň hovorili že to už nikdy v živote neurobia (preto by som zvolil asi zrovna tento extrem)
Dones si 2 flase, v jednej maj vodu co chces pit a schovaj ju niekde hlbsie do tasky a do druhej daj tak z poloviny cistu vodu a rospusti tam neaku neskodnu tabletku (paralen alebo tak) aby to chutilo hnusne a tuto flasu nastraz viditelne, najlepsie ak bude trcat z tasky aby ti to tam nesacovali dalej. A ked sa ta budu pytat co to pijes za hnus tak si vymysli neaku chorobu a ze to musis pit
To znie dosť nechutne, ale zasa Jeff s Jimom
to až do samého záveru "Tic-Tac, Sir?"
zahrali naprosto skvostne.
Proste kreténov, ktorých zastavil ďalší, málokto
z hercov dal takto úžasne!
mne na zakladke tak pili, a raz som to uvidela, prišla som k taške, vzala si fľašu, dievča čo z nej pilo predo mnou stála vedla mna, ja že idem sa napiť ale som jej vodu naliala na hlavu (a bola tam fest sladka minerálka) tak už to nikdy viac nikto neurobil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Prípadne ak máš gule tak tam napľuj pred nimi a napi sa... to sa jej už určite nikdy nechytia.
zrejme si to ihneď všimnú a zase budú mať poznámky, prečo a tak...
povedz im, že bolo už toho pľutia do fľaše dosť a že ťa to prestalo baviť...
pridaj pekný úsmev a popraj pekný deň...
sem tam sa ludia spamätajú až keď sa im prihodí niečo dosť vážne
To znie dosť nechutne, ale zasa Jeff s Jimom
to až do samého záveru "Tic-Tac, Sir?"
zahrali naprosto skvostne.
Proste kreténov, ktorých zastavil ďalší, málokto
z hercov dal takto úžasne!
Japoncom by to nerobilo nič, ty bežne pijú šťanky, vraj je to liečivé...